Galafor Forte păreri forumuri, Galafor Forte prospect, beneficii, cât timp se ia, reacții adverse.

Distribuție păreri Galafor Forte Sun Wave, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru creșterea secreției lactate diminuate care funcționeazî:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

cat timp se ia galafor forte confrom prospectului


În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Galafor Forte; Compoziție Galafor Forte Galafor Forte; Cum să utilizați Galafor Forte; Reacții adverse posibile si contraindicații Galafor Forte.

Ce este și pentru ce se folosește Galafor Forte

GALAFOR FORTE este noua combinație din extracte de plante, sigura atât pentru mama cat și pentru bebeluș, care stimulează natural lactația.

Semnele reale ale lactației insuficiente sunt: creștere in greutate insuficienta (la 2 săptămâni nu are greutatea de la naștere, creste sub 500 g in prima luna), urinează putin (sub 6x), urina concentrata cu miros puternic, scaun rar, tare, uscat, mucoase uscate, pliu cutanat persistent, copil somnolent, plâns slab.

In cazul mamelor, Galafor Forte ajuta involuția uterina rapida după naștere si previne hemoragiile, oferind totodată protecție împotriva cancerului de san si ovarian. In plus, suplimentul duce la pierderea surplusului de grăsime acumulat in timpul sarcinii si manifesta un efect contraceptiv, însă numai pe perioada alăptării.

Pentru bebelusi, Galafor Forte asigura buna dezvoltare psihica si fizica si acționează ca un protector împotriva infecțiilor microbiene, virotice si fungice. Suplimentul este un bun adjuvant in reducerea riscului enterocolitei necrozate si a retinopatiei la prematuri si reduce si riscul anemiei feriprive si previne malnutriția.

Compoziție Galafor Forte 

♦ Allium sativum (usturoi) – 50 mg: plantă folosită tradițional pentru proprietățile sale galactogoge.. Menține calitatea laptelui matern, la care sugarul răspunde printr-un supt mult mai viguros.

♦ Pueraria tuberosa – 375 mg: plantă nutritivă care stimulează eliberarea de prolactină prin efectul estrogenic.

♦ Trigonella foenum graecum – 98 mg: ajută la funcționarea normală a digestiei.

♦ Withania somnifera (ginseng indian) – 100 mg: contribuie la reducerea naturală a stresului și anxientății, asigurând un flux ușor al laptelui.

♦ Asparagus racemosus – 55 mg: susține producția naturală de lapte, ajută organismul să se adapteze la mediu, susține mecanismele naturale de neutralizare a radicalilor liberi, întărește organismul în mod natural.

♦ Leptadenia reticulata – 155 mg: contribuie la creșterea lactației.


Mod de administrare Galafor Forte 

1 capsula de 3 ori pe zi. 

Capsulele se înghit întregi cu un pahar de apă.

Reacții adverse și contraindicații Galafor Forte

Sensibilitatea la oricare din componentele produsului

MAI POTI CITI