Gerocossen Manuka Bio cremă antirid reparatoare 65+ păreri forumuri, beneficii, compoziție, mod de utilizare și prețuri

Părerea recenziilor despre Crema antirid reparatoare 65+ Manuka Bio 50 ml extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre cosmetice bune antirid de la Gerocossen cu miere de Manuka:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,57


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Gerocossen Manuka Bio cremă antirid reparatoare 65+; Compoziție Gerocossen Manuka Bio cremă antirid reparatoare 65+; Cum să utilizați Gerocossen Manuka Bio cremă antirid reparatoare 65+; Reacții adverse posibile si contraindicatii Gerocossen Manuka Bio cremă antirid reparatoare 65+.


pareri crema gerocossen antirid cu miere de manuka forum cosmetice antirid

Ce este Gerocossen Manuka Bio cremă antirid reparatoare și pentru ce se utilizează


Crema Gerocossen cu Manuka bogată in nutrienti este o crema antirid reparatoare 65+ ajuta la reducerea semnelor vizibile de îmbătrânire prin aportul de substanțe active cu rol de regenerare si  reparare: mierea de Manuka BIO hrănește pielea in profunzime si-i conferă vitalitate, colagenul da fermitate si elasticitate pielii, iar 

Retinolul incapsulat patrunde in profunzimea epidermei si stimulează regenerarea celulara.Folosita zilnic, crema reinnoieste textura pielii, o uniformizează si-i îmbunătățește aspectul.

Beneficii Gerocossen Manuka Bio cremă antirid reparatoare 65+

• Regenerare celulara

• Fermitate

• Elasticitate

Compoziție Gerocossen Manuka Bio cremă antirid reparatoare


Ingrediente active

♦ Miere de Manuka Bio

♦ Unt de shea

♦ Ulei de avocado

♦ Colagen

Mod de utilizare Gerocossen Manuka Bio cremă antirid reparatoare


Se aplica pe fața curată și se masează pana la completa absorbție

VERIFICĂ PREȚURILE Dr. MAX

Reacții adverse și contraindicații. Gerocossen Manuka Bio cremă antirid reparatoare


Nu se cunosc. Evitați contactul cu zona ochilor.

Gerocossen ofera linii complete de produse pentru îngrijirea si înfrumusețarea tenului, parului si corpului, cu principii active naturale. 

Produsele cosmetice sunt apreciate atat pe piața interna cat si la export, sub marca Gerocossen înregistrată național si international.


MAI POTI CITI