LEUȘTEAN cu miere de albine beneficii apreciate în părerile de pe forumurile naturiste

Să ne facem o părere despre remediul natural de leuștean cu miere de albine, bine apreciat în părerile și comentariile de pe forumurile de tratamente naturiste care acționează ca un tonic pentru persoanele care au tendința să se îmbolnăvească des.

Să descoperim care sunt beneficiile și proprietățile atât ale leușteanului, cât și ale combinației uimitoare cu mierea de albine.

♦ Leușteanul beneficii, proprietăți

Leușteanul este un bun stimulent al sistemului nervos central și cardiac. 

Leușteanul are proprietăți expectorante, anti-alergice, antibacteriene, antiinflamatoare, anti-artritice, diuretice și reglatoare ale ciclului menstrual.

100 de grame de leuștean asigura aproximativ 84% din doza zilnica necesara de vitamina A, extrem de importanta pentru sănătatea ochilor, dar si a oaselor.

leustean cu miere pareri forum beneficii proprietăți

De asemenea, atunci când consumați 100 g de leuștean asigurați organismului 50% din necesarul zilnic de vitamina C.

Leușteanul este indicat în alimentația persoanelor care suferă de boli inflamatorii, alergii, hipertensiune arterială, arterită și alte afecțiuni cardiace cronice, boli ale aparatului reno-urinar, reumatism, artrită gută și hemoroizi.

Leușteanul conține aproximativ 170 mg de quercitina, pe 100 grame. Quercitina este extrem de importanta pentru organismul uman, ajutând la sănătatea inimii, reglarea tensiunii arteriale, sănătatea prostatei și a ficatului.

♦ Leuștean cu miere beneficii și proprietăți

Rădăcina de leuștean, uscată și măcinată, apoi amestecată cu miere de albine se poate consuma ca un preparat revigorant de către persoanele bolnăvicioase, și de cei care suferă de isterie sau de schimbări bruște ale stării de spirit.

Acest amestec este indicat persoanelor care se îmbolnăvesc des. În plus, și cei a căror stare de spirit se schimbă brusc ar putea consuma acest preparat care conține leuștean cu miere.

Leușteanul este recomandat persoanelor care suferă de alergii, au probleme cu tensiunea arterială, au hemoroizi, gută sau reumatism. Acesta poate curăța tractul respirator deoarece are proprietăți expectorante.

Leușteanul este o plantă care poate fi benefică și în caz de balonare sau gaze excesive. La femeile aflate în perioada menstruală, leușteanul reduce crampele dureroase și ajută la menținerea energiei. 

Leușteanul stimulează urinarea și ajută la detoxifierea corpului fără să producă deshidratare.


MAI POTI CITI