Păreri forumuri DIETA PROTASOV. Cui se adresează dieta Protasov. Lista alimentelor interzise. Contraindicații.

Părerea recenziilor despre Dieta Kim Protasov extrasă din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre a slăbit cineva cu dieta Protasov, dieta Protasov săptămâna 1, alimente intrezise în dieta Protasov:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,59
3. Opinii Neutre - 0,63


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Contraindicații dieta Protasov


Dieta Protasov nu este indicată persoanelor care prezintă alergie la lapte acru sau la alți componenți. 


De asemenea, persoanele cu insuficiență cardio – vasculară, patologie renală sau hipertensiune arterială sunt sfătuite să își limiteze consumul de sare și lichide.

Ce este dieta Kim Protasov și ce beneficii are


Baza dietei Protasov sunt legumele și produsele lactate. Dieta Protasov include în planul alimentar și carne, pește și ouă, dar nu la începutul dietei. 

pareri dieta de slabire protasov forum a slabit cineva


Cel mai mare avantaj al acestei diete: multe produse nu sunt reglementate de volum, le puteți mânca în orice cantitate. De aceea, dieta de slăbire Protasov este considerată psihologic confortabilă. 

Dieta Protasov durează 5 săptămâni și nu limitează cantitatea de alimente consumate la o masă, fiind, astfel, mai ușor de urmat decât alte diete. 

Regimul de slăbire Protasov are ca scop pierderea în greutate, schimbările sănătoase în obiceiurile gustative, precum și educarea indiferenței față de dulciuri. În această dietă, mâncați cât doriți și pierdeți în greutate până la 9 kilograme.

Listă alimente interzise în dieta Kim Protasov


• paste făinoase
• avocado;
• zahăr;
• sucurile acidulate
• dulciuri (prăjituri, ciocolata, bomboane, etc);
• alimente cu conținut de grăsime din lapte mai mare de 5%;
• mazăre;
• fasole;
• îndulcitori
• alcool.

Listă alimente persmise în dieta Protasov


Protasov recomandă în dietă consumul de ouă, lactate cu un conținut mic de grăsime (0,1 – 5%) și mere. 

În dietă veți avea nevoie de următoarele alimente: legume proaspete și crude, brânză, iaurt, ou fiert, mere, apă, ceai, cafea.

Dieta Protasov plan alimentar Săptămâna 1


Alimentele pe care ai voie să le consumi:

• legume crude,
• produse lactate (brânză, iaurt, brânză),
• ouă,
• mere verzi.

Legumele pot fi consumate în orice cantitate. De asemenea, în cantitate nelimitată este brânza de vaci și iaurtul natural. Dar brânza și iaurtul trebuie să aibă un conținut de grăsimi de cel mult 5% .

În timpul zilei poți mânca un ou fiert sau trei de prepeliță. În orice cantitate puteți să beți ceai și cafea, dar va trebui să uitați de zahăr. 

Fructe doar mere verzi și cu număr limitat: 3 pe zi. De asemenea, se recomandă consumul apei potabile de până la doi litri pe zi.

Este imposibil să rămâi flămând, deoarece legumele crude și produsele lactate pot fi consumate fără restricții. 

De asemenea, fără restricții puteți amesteca salate cu brânză, smoothie-uri din diferite tipuri de legume, iaurt cu mere. Nu există interdicții și restricții pentru timpul de luat masa, dar încercați să luați cina cu trei ore înainte de culcare.

Dieta Protasov plan alimentar Săptămâna 2


A doua săptămână a dietei Protasov nu necesită o descriere detaliată, deoarece este identică cu prima săptămână. 

Mulți  observă că a doua săptămână este mai ușoară decât prima. S-ar părea că ar trebui să fie opusul, deoarece dieta devine din ce în ce mai monotonă.

De fapt, se întâmplă următoarele: nu există carbohidrați complecși, aport redus de grăsimi, digestie îmbunătățită și organismul se obișnuiește cu metabolismul adecvat. 

De aceea, în primele zile încă mai dorim să consumăm ceva interzis, până în a doua săptămână, dorința dispare de obicei.

Plan alimentar săptămânile 3, 4 și 5 ale dietei Protasov


Ȋn următoarele săptămâni ale dietei se vor consuma zilnic legume crude, lactate degresate, un ou, 3 mere, iar în plus, sunt permise 300 gr. de carne slabă de vită, de pui sau de pește, fierte sau la grătar. 

În această perioadă, efectele regimului vor începe să devină vizibile, astfel că este esențial ca dieta să fie dusă până la capăt. 

În nici una dintre cele 5 săptămâni nu se vor consuma alte alimente decât cele recomandate. Uleiul vegetal, sucurile sau alte alimente care nu se găsesc pe lista dietei trebuie să lipsească din meniu.

MAI POTI CITI