Sanience D3 Spray 4000UI păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție și mod de utilizare

Părerea comentariilor despre Sanience D3 Spray 4000UI  extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre remedii naturale pentru funcționarea normală a sistemului imunitar și menținerea sănătății sistemului osos:

1. Păreri Pozitive - 0,75
2. Păreri Negative- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia părerilor referitoare la Sanience D3 Spray 4000UI (Plutchik) 
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent

Surpriza - 0,65
Anticipare - 0,59

În acest prospect găsiți: Cum și pentru ce se utilizează Sanience D3 Spray 4000UI  ; Înainte să utilizați Sanience D3 Spray 4000UI ; Compoziție Sanience D3 Spray 4000UI  ; Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicații Sanience D3 Spray 4000UI  .

Ce este și pentru ce se utilizează Sanience D3 Spray 4000UI 


Sanience D3 Spray 4000 UI este recomandat:Sanience D3 Spray 4000UI pareri opinii forum imunitate


- pe tot parcursul anului, în cazul în care pe timpul verii nu s-a asigurat o expunere adecvată la soare, care să permită sinteza în piele;

- pe tot parcursul anului, pentru persoanele în vârstă (peste 65 de ani), deoarece eficacitatea sintezei vitaminei D în piele este redusă în cazul seniorilor;

- persoanelor cu deficit de vitamina D3.

Sanience D3 Spray 4000 UI conține Vitamina D3 extrasă din sursă naturală (lanolina) cu o concentrație ridicată și absorbție instantanee, de peste 95% sub formă de spray oral.

Datorită spray-ului pe bază de microemulsie, Vitamina D3 sub formă lichidă, pulverizată sub limbă sau pe interiorul obrazului garantează absorbția rapidă a acesteia în organism prin membranele mucoasei bucale, ocolind tractul gastrointestinal. 

Picăturile mici se absorb rapid în gură, oferind o absorbție superioară nutrienților condiționați sub alte forme farmaceutice.

BENEFICII

- funcționarea normală a sistemului imunitar

- menținerea sănătății sistemului osos;

- menținerea funcției normale a sistemului muscular;

- absorbția normală în organism a calciului și a fosforului;

- menținerea sănătății dinților.

Compoziție Sanience D3 Spray 4000UI 


Vitamina D3 (Colecalciferol)   - 4000 UI (100 mcg/pulverizare = 0,4 ml) 

Mod de administrare Sanience D3 Spray 4000UI 


A se agita înainte de utilizare.

♦ Adulti: Cu avizul specialistului, o dată pe zi, 2 pulverizări sub limbă sau în interiorul obrazului.

♦ Copii cu vârsta de peste 11 ani: Cu avizul specialistului, o dată pe zi 2 pulverizări sub limbă sau în interiorul obrazului.

Reacții adverse și contraindicații Sanience D3 Spray 4000UI 


Nu s-au evidențiat la dozele recomandate.

Cum și de unde cumperi Sanience D3 Spray 4000UI   la cel mai bun preț


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.

Așadar, pe lângă producător, va trebui să ai în vedere și reputația farmaciilor și plafarelor online. Înainte de a da o comandă poți testa puțin serviciul clienți. Dacă ești mulțumit de modul cum funcționează, poți plasa cu încredere comanda.


MAI POTI CITI