TAFFIX păreri forumuri spray nazal antiviral, prospect, beneficii, mod de utilizare, prețuri și contraindicații

Distribuție păreri TAFFIX spray nazal antiviral, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre spray nazal împotriva Covid, spray nazal anti-covid, contraindicatii, Hipromeloza spray nazal, Taffix help net:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,52

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Spray-ul nazal Taffix se vinde și în România în reţeaua farmaciilor Help Net, la un preţ recomandat de 90 lei. De asemenea, produsul se poate cumpăra și de pe site-ul oficial.

pareri taffix spray nazal anti covid

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Taffix spray nazal; Compoziție  Taffix spray nazal; Cum să utilizați  Taffix spray nazal; Reacții adverse posibile si contraindicatii  Taffix spray nazal.

Ce este Taffix spray nazal și pentru ce se utilizează

Taffix spray nazal este utilizat pentru blocarea virusurilor din cavitatea nazală, virusuri care ar putea pătrunde în sistemul respirator şi provoca infecţii.

Spray-ul nazal produs de Nasus Pharma Ltd este un dispozitiv medical care nu necesită prescripţie medicală.

Taffix ™ este un spray cu pulbere nazală, pulberea se transformă într-un gel în interiorul nasului, care creează o barieră activă ce apară, protejează şi dezactivează virusurile cu transmitere prin aer găsite adesea în spaţiile deschise, avioane, trenuri, centre comerciale mari şi mijloace de transport în comun.

Dacă este nevoie şi de utilizarea unui alt spray nazal asemănător, Taffix ar trebui reaplicat ulterior pentru ca bariera creată să nu perturbe acțiunea celuilalt spray nazal.

Taffix ™ poate fi folosit pe lângă alte tratamente, ca parte din combinația de strategii terapeutice în lupta împotriva virusurilor. De exemplu, Taffix ™ poate fi folosit pe lângă purtarea măștii şi a mănuşilor.


Compoziție Taffix spray nazal

• Hipromeloză (HPMC) (89,9%), 
• Acid citric (6%), 
• Citrat de sodiu (4%), 
• Clorură de benzalconiu (0,1%) 
• Mentol (<0,1%).

Mod de utilizare Taffix spray nazal

-Scoateți spray-ul Taffix din cutie și înlăturați capacul.

-Agitați flaconul Taffix.  

-Pulverizați ușor în aer de 2-3 ori spray-ul Taffix pentru a-l testa. Taffix este acum gata de utilizare.

1. Suflați nasul. 

2. Agitați ușor flaconul. 

3. Pulverizați 1-2 pufuri în fiecare nară. 

4. Ștergeți flaconul.


O singură pulverizare în fiecare nară acționează în circa 50 de secunde și oferă protecție de până la 5 ore de la aplicare. 

Un singur flacon de Taffix ajunge la 200 de pulverizări.

Reacții adverse și contraindicații spray nazal antiviral Taffix

Nu folosiți produsul dacă sunteți sensibili la celuloză, acid citric sau clorură de benzalconiu.

Taffix spray nazal este adecvat pentru adulţi, sportivi şi copiii cu vârsta peste 12 ani.

Consultaţi un medic înainte de a utiliza Taffix la copiii mai mici de 12 ani sau la gravide şi femeile care alăptează.

MAI POTI CITI