Tărâțe de Psyllium Solaris păreri forumuri. Semințe de Psyllium prospect, beneficii, mod de utilizare și contraindicații

Distribuție păreri Tărâțe de Psyllium Solaris 100 gr raport extras din opiniile și comentariile de pe forumurile cu recomandări despre cura cu tărâțe de psyllium, Smoothie cu tărâțe de psyllium, tărâțe de psyllium gastrită, tarâțele de psyllium ajută la slăbit: 

1. Păreri Pozitive - 0,75
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,42


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

păreri semințe de psyllium forum a slăbit cineva

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Tărâțele de Psyllium Solaris; Compoziție Tărâțe de Psyllium Solaris; Cum să utilizați Tărâțe de Psyllium Solaris; Reacții adverse posibile si contraindicatii Tărâțe de Psyllium Solaris.

Ce este sunt Tărâțele de Psyllium Solaris

Semințele de psyllium sunt recomandate datorita proprietăților laxative pe care le au. 

Psyllium-ul este una dintre cele mai sănătoase si eficiente plante pentru controlul greutății si curele de detoxifiere. 

Tărâțele de psyllium reduc apetitul, oferă senzația de sațietate in timp mai scurt si normalizează tranzitul intestinal.

In 100 de grame de psyllium exista 71 de grame de fibre benefice sistemului digestiv. 

Taratele de psyllium sunt ușor de consumat si s-au dovedit mai eficiente decât sămânța in sine. 

Exista studii publicate in Jurnalul American de Nutriție care afirma ca un consum constant de tarate de psyllium duce la scăderea colesterolului rău (LDL) .

Psyllium contribuie la creșterea producției de sucuri biliare, lucru care, la rândul sau, ajuta la metabolizarea colesterolului din ficat si sânge.

Recomandam cura cu tărâțe de psyllium persoanelor care isi doresc o dieta mai bogata in fibre, celor care suferă de afecțiuni ale sistemului digestiv (diaree, constipație, colon iritabil, colita). 

Eficiente si in cazuri de hipercolesterolemie.

Beneficii Tărâțe de Psyllium Solaris:

• Eficiente pentru controlul greutății.

• Optime pentru curele de detoxifiere.

Compoziție Tărâțe de Psyllium Solaris


Tărâțe de Psyllium.100 gr

In 100g de tarate de psyllium găsim:

• 189 de calorii
• 0.6 g grăsimi
• 0.1 g carbohidrați
• 1.5 g proteine
• 28 g fibre

Mod de administrare Tărâțe de Psyllium Solaris


• De 3 ori pe zi intra-o cana mare de apa se amesteca 3-6 grame de produs si se consuma imediat.

• Se poate folosi in anumite preparate ca agent de îngroșare.

• După ingerarea de tarate de psyllium va recomandăm să consumați cel puțin 500 ml apa, pentru a obține rezultatul scontat.

Spre deosebire de alte tipuri de semințe, psyllium trebuie băut imediat ce l-ai amestecat cu lichidul, pentru ca gelul rezultat  din combinație sa se formeze in stomac, si nu in paharul pe care il bei.

Consumă, de exemplu, tărâțe de psyllium dimineața sau seara, adăugate in iaurt, in loc de mic dejun, sau in supa, pe post de cina.


Reacții adverse și contraindicații Tărâțe de Psyllium Solaris


Consumaţi tărâțele de psyllium conform recomandărilor. Dacă nu beți suficient lichid, produsul se poate umfla în gât cauzând blocaj sau sufocare.

Nu utilizați dacă aveţi dificultăți de înghițire. Poate provoca temporar gaze sau balonare.

Consultați medicul imediat daca aveți dureri în piept, vărsături, dificultate la înghițire sau respirație grea după ce aţi luat acest produs.

Alergii alimentare: unii oameni pot avea reacții severe de hipersensibilitate.


MAI POTI CITI