TOP ALIMENTE să slăbești și să scapi de grăsimea de pe abdomen în mod natural

Dacă vrei să slăbești și să scapi de grăsimea de pe abdomen nutriționiștii sunt de părere că următoarele alimente și condimente te vor ajuta în procesul de scădere în greutate.

Iată câteva alimente și condimente care te vor ajuta să slăbești și să scapi de grăsimea de pe abdomen.

Rădăcina de ghimbir remediu naturist util în dieta de slăbire

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile sale, în special ca proprietăți antiinflamatorii și gastrice care ajută sistemul digestiv. 

De asemenea are un efect termogen care ajută la activarea metabolismului făcându-l un puternic arzător de grăsimi. 

Consumul unui pahar de apă cu ghimbir în fiecare zi vă poate ajuta să vă consolidați sistemul digestiv și să preveniți indigestia, greața și arsurile la stomac.

recomandari alimente ca sa arezi grasimea de pe burta

Castravetele te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă

Castravetele este bogat în conținut de apă și fibre dietetice, care sunt cele mai eficiente în curățarea corpului de toxinele dăunătoare eliberate de sistemul digestiv. 

Excepțional de scăzut în calorii, castravetele este doar mâncarea perfectă pentru a face o băutură cu conținut scăzut de calorii care te ajută să slăbești. 

Când faceți din apa de castraveți o parte mai mare a dietei, aceasta va preveni o parte din alimentația excesivă și gustările inutile între mese, care pot elimina orice kilogram în plus.

Frunzele de mentă amplifică metabolismul

Frunzele de mentă conține cantități mici de cofeină și catechine, ambele fiind cunoscute pentru creșterea metabolismului prin creșterea temperaturii corpului, ceea ce duce la arderea caloriilor în plus decât o face în mod normal corpul. 

Conform studiilor, mentolul, care este uleiul activ din mentă, are reale proprietăți antiseptice și antibacteriene care ajută la ameliorarea indigestiei și, de asemenea, la calmarea stomacului supărat.

Lămâile te ajută să slăbești prin accelerarea arderilor metabolice

Lămâile sunt cunoscute pentru rolul pe care îl are în procesul de slăbire datorită prezenței vitaminei C și a antioxidanților care favorizează o bună digestie. 

Lămâile au și proprietăți diuretice, care ajută la detoxifierea organismului, ajutând astfel la arderea grăsimilor. 

Potrivit experților, această poțiune magică poate stimula în mare măsură metabolismul corpului. Pentru a pierde în greutate, trebuie să arzi mai multe calorii decât consumi. 

O persoană cu un metabolism mai rapid și mai mare folosește mai multe calorii pentru a-și îndeplini toate funcțiile necesare decât o persoană cu un metabolism mai scăzut.

ATENȚIE! Studii recente arata ca inclusiv persoanele cu o greutate si un indice de masa corporala (IMC) normale pot avea un risc crescut de boli de inimă, daca grăsimea este concentrata in interiorul abdomenului.

MAI POTI CITI