TOP Remedii pentru desfundarea Vaselor de Sânge cu păreri bune pe forumuri naturiste

Nu vom discuta despre medicamente care curăță arterele ci despre alimente care curăță vasele de sânge, tratamente naturiste pentru desfundarea vaselor de sânge fără efecte secundare cu păreri și opinii pozitive pe forumurile despre tratamente pentru elasticitatea vaselor de sânge si desfundarea vaselor de sânge la picioare.

Arterele se înfundă în principal din cauza grăsimilor acumulate din alimentația zilnică. 

Dacă dieta ta alimentară este bazată pe produse bogate în calorii, grăsimi și zahăr, riscul să suferi de hipercolesterolemie, hipertensiune arterială și probleme circulatorii este destul de mare.

Înfundarea vaselor de sânge poate duce la dureri de picioare şi senzație de amorțeală. 

Arterele care ajung să fie înfundate, de cele mai multe ori de un nivel foarte crescut al colesterolului, duc la oboseală accentuată, puseuri respiratorii şi angine pectorale – senzația de presiune în piept şi în zona inimii.


TOP cele mai bune alimente care sunt eficiente pentru desfundarea arterelor și îmbunătățesc circulația


1) Usturoiul excelent aliment pentru curățarea vaselor de sânge

remedii naturiste alimente care desfunda si curata vasele de sange

Usturoiul este bogat în antioxidanți care au capacitatea de a combate radicalii liberi. În plus, usturoiul poate îmbunătăți circulația sângelui și reduce nivelul colesterolului și tensiunea arterială. 

Un cățel de usturoi pe zi este suficient pentru a curăța arterele și pentru a preveni acumularea de grăsimi.

2) Avocado un fruct cu reale virtuți care desfundă vasele de sânge

Proprietățile fructului de avocado sunt similare cu cele ale uleiului de măsline. În primul rând, avocado conține acizi grași esențiali, care pot preveni oxidarea grăsimii acumulate în artere. 

De asemenea, avocado reduce nivelul colesterolului și oferă o senzație de sațietate. Poate fi consumat atât în salate, cât și ca atare.

3) Sucul de rodii remediu naturist care desfundă arterele și venele

Sucul de rodii oferă o cantitate semnificativă de antioxidanți (mai mare decât cea oferită de sucul de portocale, merișoare sau mure). 

Dacă bei suc de rodie, reduci daunele cauzate de grăsimile acumulate pe pereții arterelor. Pentru a beneficia de proprietățile rodiilor, este indicat să consumi o cană de suc de rodii în fiecare zi.

Rețeta chinezească cu usturoi care curăță și desfundă vasele de sânge


Aveți nevoie de 350 g de usturoi care se zdrobeşte ca pentru mujdei, se pune într-o sticlă şi se toarnă deasupra 300 ml alcool de 96%. 

Se lasă la macerat timp de 10 zile, după care se strecoară printr-o cârpă curată. Se mai lasă două zile, după care se administrează zilnic, sub formă de picături, câte 50 ml amestecate în lapte cald.

Picăturile cu usturoi pentru desfundarea vaselor de sânge se iau înainte de a mânca, de 3 ori pe zi, după următoarea schemă:

Ziua   Mic-dejun   Prânz        Cină

1.   1 picătură   2 picături   3 picături
2.   4 picături    5 picături   6 picături
3.   7 picături    8 picături   9 picături
4. 10 picături  11 picături 12 picături
5. 13 picături  14 picături 15 picături
6. 15 picături  14 picături 13 picături
7. 12 picături  11 picături 10 picături
8.   9 picături   8 picături   7 picături
9.   6 picături   5 picături   4 picături
10.  3 picături 2 picături  1 picătură

Începând din ziua a 11-a, se iau câte 24 de picături zilnic, în porții de câte 8 picături, înainte de fiecare masă, până ce soluția de usturoi pregătită se termină complet.

Dacă este urmat întocmai, tratamentul are efecte garantate și își păstrează efectul în organism timp de 5 ani

Cum și de unde cumperi remedii naturiste care curăță vasele de sânge la cel mai bun preț


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.

MAI POTI CITI