ATINORM comprimate păreri formuri. ATINORM prospect, beneficii, compoziție, efecte adverse.

Părerea comentariilor despre ATINORM extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre  remedii medicamentoase pentru hipertensiune eficiente:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Păreri Negative- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,48

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Distributie pareri si comentarii ATINORM
  • Utilitatea medicamentului: 4,30 din 5
  • Functionează medicamentul cum este descris: 4,30 din 5
  • Este medicamentul ușor de administrat: 4,40 din 5
  • Este medicamentul de calitate bună: 4,35 din 5
  • Este medicamentul orientat spre cineva ca mine: 4,25 din 5

În acest prospect găsiți: Cum și pentru ce se utilizează Antirom ; Înainte să utilizați Antirom; Compoziție Antirom; Cum să utilizați Antirom; Reacții adverse posibile si contraindicații Antirom .

Ce este și pentru ce se utilizează ATINORM


Atinorm este un medicament ce se comercializează sub formă de comprimate. Atinorm conține ca și substanțe active atenolol și indapamida.

ATINORM pareri forum medicamente tratament hipertensiune


Atenololul este un beta-blocant cardioselectiv, care este lipsit de activitate simpaticomimetică intrinsecă și traversează bariera hematoencefalică în proporții extrem de reduse.

Indapamida face parte din clasa diureticelor tiazidice, având o acțiune de intensitate redusă.

Compoziție ATINORM


Atenolol 100 mg + Indapamid 2,5 mg / comprimat, cutie cu 30 comprimate divizibile.

Mod de administrare ATINORM


Un comprimat pe zi, preferabil dimineata. 

Efectele terapeutice majore se evidentiaza numai dupa 1-2 saptamani de terapie. 

In tratamentul de intretinere, administrarea poate fi redusa la 1/2 comprimat, dupa recomandarea medicului.

Reacții adverse și contraindicații ATINORM


În timpul tratamentului în monoterapie cu atenolol cele mai frecvente reacţii adverse au fost: astenie fizică, extremităţi reci, bradicardie, tulburări digestive (epigastralgii, greaţă, vărsături, diaree), insomnie şi coşmar.

Atinorm este un medicament utilizat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale. Prin asocierea celor două substanțe active din compoziția sa, 

Atinorm determină scăderea hiperreactivității vasculare la noradrenalină. De asemenea, Atinorm duce și la scăderea rezistenței periferice totale. Modul său de acțiune la nivel perferic, determină o bună tolerabilitate.

Medicamentul nu este indicat a fi administrat pacienților ce prezintă hipersensibilitate dovedită față de unul sua ambele componente active. 

Totodată, Atinorm nu este recomandat pacienților ce sunt cunoscuți cu insuficiență hepatică și/ sau insuficiență renală gravă.

Precautii: La pacientii cu insuficienta cardiaca, tratamentul cu Atinorm poate fi aplicat, daca aceasta este controlata prin medicatia specifică.

Cum și de unde cumperi Antirom  la cel mai bun preț


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.


MAI POTI CITI