CEAI de CIMBRIȘOR Fares păreri forum, prospect, beneficii, contraindicații și mod de preparare

Părerea comentariilor despre Ceaiul de Cimbrișor Fares extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre Bai cu infuzie ceai de cimbrișor, Ceai de cimbrișor Fares forum, ceai de cimbrișor contraindicații, ceaiul de cimbrișor slăbește:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Păreri Negative- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,44


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emoția părerilor referitoare la Ceaiul de Cimbrișor Fares (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent

Multumire - 0,75
Incredere - 0,69

În acest prospect găsiți: Cum și pentru ce se utilizează Ceaiul de Cimbrișor Fares; Înainte să utilizați Ceaiul de Cimbrișor Fares ; Compoziție Ceaiul de Cimbrișor Fares ; Cum să utilizați Ceaiul de Cimbrișor Fares; Reacții adverse posibile si contraindicații Ceaiul de Cimbrișor Fares .

Ce este și pentru ce se utilizează Ceaiul de Cimbrișor Fares


Ceaiul de cimbrișor susține sănătatea aparatului respirator si contribuie la funcționarea normala a aparatului digestiv. 
ceai de cimbrisor fares pareri forum remedii naturale pt tuse


Inca din secolul al XVII-lea, importanta terapeutica a cimbrișorului a fost pusa in valoare de herboristul Nicholas Culpeper. 

In medicina populara romanească, infuzia de cimbrișor este folosita in afecțiunile cailor respiratorii, in special pentru calmarea tusei.

Ceaiul de cimbru ne relaxează, facilitează oxigenarea creierului, tratează depresia, anxietatea, insomnia și calmează durerile de cap, diminuând inflamația. 

Este folosit ca antiinflamator local și în caz de întinderi musculare, entorse, luxații sau artroză, prin aplicarea unor comprese cu ceai concentrat călduț pe zonele afectate.
 
Cimbrul are și un puternic efect antifungic, distruge bacteriile și ciupercile dăunătoare din piele, tractul digestiv, rinichi și vezica urinară. 

Curăță și cicatrizează rănile, calmează mâncărimea și eczemele. Este recomandat și pentru gargară, pentru a diminua mirosul neplăcut, a distruge bacteriile și a cicatriza eventualele răni din cavitatea bucală.

Ceaiul de cimbrișor este întrebuințat in gripa, laringita, bronșită, astm sau tuse spastica. Poate fi folosit si in anorexie, dispepsii, enterocolite sau pentru combaterea paraziților intestinali.

Compoziție Ceaiul de Cimbrișor Fares


Partea aeriana a plantei Thymus serpyllum L., fam. Lamiaceae

Mod de administrare și preparare Ceaiul de Cimbrișor Fares


Mod de preparare: Se prepara infuzie din 1 lingurita planta maruntita la o cana cu apa.

Mod de administrare: Se beau 3-4 cani cu ceai pe zi.

Reacții adverse și contraindicații Ceaiul de Cimbrișor Fares


Femeile însărcinate, pacienții cu boli cronice sau care urmează tratamente cu anumite medicamente trebuie să discute cu medicul înainte de a folosi ceaiul de cimbru.

Deși nu are efecte adverse grave, în funcție de starea de sănătate a persoanei, poate cauza unele simptome neplăcute.

Cum și de unde cumperi Ceaiul de Cimbrișor Fares la cel mai bun preț


♦ VERIFICĂ AICI PREȚURILE ACTUALIZATE


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.

MAI POTI CITI