COLOSTRUM Prime Life Secom păreri forum echilibrarea sistemului imunitar

Distribuție păreri Colostrum Prime Life Secom, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru echilibrarea sistemului imunitar si refacerea țesuturilor organismului:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,48

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: 

1) Ce este Colostrum Prime Life și pentru ce se utilizează

Secom Colostrum Prime Life este un supliment alimentar special conceput pentru intarirea apararii naturale a organismului. 

Contine în compoziție factori imunizanți si de creștere cu puternic efect de echilibrare a sistemului imunitar si de regenerare celulară.

pareri Secom-Colostrum-prime-life forum imunitate


BENEFICII

• combate dezvoltarea microorganismelor potagenei si ajuta la prevenirea recurentei infecțiilor;

• stimulează refacerea mucoasei digestive si reduce permeabilitatea intestinala, ameliorând tulburările digestive, precum colicile, balonarea, flatulenta, halena;

• susține functia hematopoietica a măduvei osoase;

• este cradiotonic, ajuta la regenerarea muschiului cardiac si la previnirea aterosclerozei caronariane;

• incurajează refacerea țesuturilor nervoase, oculare, pulmonare, osoase;

• îmbunătățește funcțiile organismului in stari de epuizare manifestate prin scadere in greutate, atrofie musculara, slăbiciune, pierderea apetitului, deshidratare;

• reduce stresul oxidativ si încetinește procesul de îmbătrânire;

• are efect antiinflamator, antitumoral si antidepresiv.

2) Compoziție Colostrum Prime Life

Colostru de calitate superioara (Imunoglobuline ˃35%, Lactoferina 5 mg) 500 mg, colectat in primele 12 ore de la fatare din laptele vacilor hrănite cu iarba din lunile de primăvara si liofilizat la temperatura de - 40ºCelsius, pentru a menține conținutul si biodisponibilitatea produsului.

3) Mod de administrare Colostrum Prime Life

Pentru efecte optime, Secom Colostrum Prime Life se ia cate 1 capsula de 1-2 ori pe zi intre mese sau conform recomandării consultantului de specialitate.

4) Reacții adverse și contraindicații Colostrum Prime Life

Secom Colostrum Prime Life nu este indicat a se administra femeilor sub 18 ani, femeilor însărcinate sau care doresc sa rămână însărcinate, celor are alăptează sau persoanelor cu alergii la una dintre componente.

MAI POTI CITI