DEXANGIO păreri forumuri suplimente circulație periferică Rezumat prospect, beneficii și contraindicații.

Despre DEXANGIO de la Helcor, părerile pe forumuri sunt împărțite, însă majoritatea opiniilor sunt pozitive și exprimă mulțumirea și încrederea în acest supliment pentru sănătatea circulației periferice.

Preșurile suplimentului Dexangio variază în funcție de farmacie. Astfel de la farmacia Catena și farmacia Tei prețul unei cutii de Dexangio 30 comprimate variază între 11,50 lei și 15 lei.

Conform prospectului, Dexangio, 30 comprimate, Helcor ajută la funcționarea normala a venelor, în special la nivelul picioarelor.

Comprimatele de Dexangio contribuie la: menținerea tonusului normal al pereților vasculari; susținerea circulației venoase; funcționarea normala a sistemului venos. 

Dexangio, prin ingrediente sale active, diosmina si hesperidina: ajuta la funcționarea normala a venelor; în special la nivelul membrelor inferioare.

dexangio helcor pareri forum tonice venoase naturale


Rezumat beneficii DEXANGIO Helcor

- produs cu diosmină și hesperidină, în fracție flavonoidică micronizată;

- susține circulația venoasă, îndeosebi la nivelul picioarelor;

- fără conservanți, coloranți, lactoză și gluten.

Compoziție DEXANGIO 

• Diosmina micronizata 450 mg 

• Complex bioflavonoidic din fruct de Portocal-amar (Citrus aurantium) standardizat la 80 % Hesperidina 62.5 mg

Diosmina si Hesperidina sunt doua bioflavonoide puternice, obținute din citrice, care acționează sinergic, ajutând la tonifierea venelor varicoase si hemoroidale.

Cum se administrează comprimatele de DEXANGIO Helcor

1-2 comprimate in timpul meselor.

Și în final să vedem care sunt efectele adverse și contraindicațiile Dexangio.

Suplimentul nu este recomandat copiilor sub 18 ani si femeilor însărcinate si celor care alăptează. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. 

Acest produs nu înlocuiește un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sănătos. Nu conține conservanti, coloranți, zahar sau lactoza. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!


MAI POTI CITI