DICLOFENAC Fiterman unguent păreri forumuri remediu dureri articulare și edeme, prospect, beneficii, compoziție si utilizare

Părerea comentariilor despre DICLOFENAC Fiterman unguent  10mg/g extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre pentru ce este bun diclofenac Fiterman unguent:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Păreri Negative- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia părerilor referitoare la DICLOFENAC Fiterman unguent (Plutchik) 
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent

Mulțumire - 0,74
Încredere - 0,60

Ce este și pentru ce se utilizează DICLOFENAC Fiterman unguent 


Antiinflamator nesteroidian de prima alegere in dureri cauzate de traumatisme sau procese inflamatorii cronice.
pareri forum pentru ce este bun diclofenac Fiterman unguent


Indicații

- afecțiuni inflamatorii si traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, mușchilor si articulațiilor;
- edeme postoperatorii si posttraumatice

Beneficii Diclofenac Fiterman

Singurul produs topic din Romania care conține diclofenac sodic sub forma de unguent.

Forma farmaceutica de unguent permite administrarea însoțita de masaj mai ales pentru afecțiunile subacute sau cronice, precum si persistenta diclofenacului la locul de administrare mai mult timp.

Prezenta mentolului in compoziție conferă o senzație de răcoare la nivelul locului de aplicare, ceea ce contribuie la ameliorarea rapida a durerii.

Mentolul, prin proprietatea sa de a intensifica local circulația, joaca si rolul de promotor de absorbție pentru diclofenac, mărind astfel disponibilitatea acestuia de a pătrunde, după aplicare topica, in profunzime pana la nivelul sursei durerii si inflamației.

Compoziție DICLOFENAC Fiterman unguent 


1 gram unguent conține diclofenac sodic 10 mg.

Conține si alcool cetilstearilic, parafina lichida, vaselina alba, miristat de izopropil, octildodecanol, macrogol cetostearileter 20, Tefose 63 (macrogol 6-stearat, macrogol 32-stearat, stearat de glicol), levomentol, propilenglicol, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de n-propil, apa purificata.

Mod de administrare DICLOFENAC Fiterman unguent 


Se administrează extern la adulți, cate 2-4 aplicații pe zi, la nivelul zonei afectate. 

Pentru a realiza absorbția unguentului, se efectuează un masaj ușor si prelungit la nivelul zonei dureroase si/sau inflamate.

Reacții adverse și contraindicații DICLOFENAC Fiterman unguent 


Reactii locale: rar, apar manifestari alergice cutanate pruriginoase sau de tip eritem localizat . Reactii de hipersensibilitate:

-   dermatologice;

-    respiratorii:   foarte   rar   apar   crize   de   astm   bronsic   indeosebi   la   pacientii   cu hipersensibilitate la antiinflamatoarele nesteroidiene (AINS);

-   generale: foarte rare reactii de tip anafilactic si in caz de absorbtie cutanata crescuta.

Alte reacții adverse sistemice comune AINS (de exemplu digestive si renale) pot sa apară in funcție de absorbția cutanata crescuta a substanței active, cantitatea mare de unguent aplicat, suprafața larga de aplicare, prezenta leziunilor cutanate, durata lunga a tratamentului si  utilizarea de pansamente ocluzive.

Cum și de unde cumperi DICLOFENAC Fiterman unguent   la cel mai bun preț


♦ VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.


MAI POTI CITI