Imunivax P4H Sirop păreri forumuri, beneficii, mod de administrare și contraindicații

Distribuție păreri  Imunivax Imunoglukan P4H Sirop, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturiste pentru buna funcționare a sistemului imunitar:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru supliment în ansamblu.

imunivax sirop păreri forum remedii imunitate


În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Imunivax Imunoglukan P4H Sirop; Compoziție Imunivax Imunoglukan ; Cum să utilizați Imunivax Imunoglukan; Reacții adverse posibile si contraindicatii Imunivax Imunoglukan .

Ce este Imunivax Imunoglukan P4H Sirop și pentru ce se utilizează


MUNIVAX Imunoglukan P4H® sirop este un supliment alimentar care sustine buna funcționare a sistemului imunitar. IMUNIVAX Imunoglukan P4H® sirop contine vitamina C si Imunoglukan natural, obtinut prin izolarea din ciuperca Pleurotus ostreatus.

Beneficiile Imunivax Imunoglukan P4H® sirop sunt: 

♦ Contribuie la funcționarea normala a sistemului imunitar.

♦ Ajută la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii si a dintilor;

♦ Contribuie la metabolismul energetic normal;

♦ Contribuie la funcționarea normala a sistemului nervos;

♦ Contribuie la menținerea sănătății psihice;

♦ Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;

♦ Contribuie la reducerea oboselii si extenuarii;

♦ Contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E;

♦ Creste absorbția fierului.

Compoziție Imunivax Imunoglukan 


1 ml conține: Imunoglukan® 10 mg (*VNR nestabilit), Vitamina C 10 mg (12,5% *VNR) – în momentul expirării min. 8 mg (10% *VNR).*VNR – Valori Nutriționale de Referință – cf. Regulament 1169/2011

Ingrediente: Apă, f ructoză, I munoglukan®/polizaharide biologic active din ciuperca Pleurotus ostreatus, vitamina C/acid L-ascorbic, acidifiant: acid citric monohidrat, conservant: sorbat de potasiu.

Vitamina C în combinație cu Imunoglukan®, în produsele Imunivax Imunoglukan P4H® sirop, acționează sinergic, adică efectul acestora se realizează prin interacțiune reciprocă.

Mod de administrare Imunivax Imunoglukan 


Se recomanda administrarea a 1 ml pe 5 kg greutate corporala, in priza unica, pe termen lung (cel putin pentru 2-3 luni). 

In perioadele de stres, se poate administra o doza crescuta (2 ml/5 kg) timp de 3-7 zile. 

Imunivax Imunoglukan P4H® sirop se va administra seara, înainte de a merge la culcare, sau dimineața pe stomacul gol. 

Agitați bine sticla înainte de fiecare utilizare. 

Reacții adverse și contraindicații Imunivax Imunoglukan 


Nu utilizați Imunivax Imunoglukan P4H® sirop dacă sunteți alergic la oricare dintre componentele acestui supliment alimentar.

Persoanele cu transplant de organe nu trebuie să folosească acest produs.

Persoanele aflate sub tratament imunosupresor pot utiliza preparatul numai după ce au consultat specialistul.

După deschidere, a se păstra la frigider (2-8°C) și a se consuma în maximum 3 luni.

MAI POTI CITI