Păreri forumuri Șampon Negru Consolidarea Rădăcinilor și Stimularea Creșterii Părului Rețetele Bunicii Agafia

Părerea comentariilor despre Șampon Negru Consolidarea Rădăcinilor și Stimularea Creșterii Părului Rețetele Bunicii Agafia extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre prospecte șampoane naturiste bune pentru stimularea creșterii părului la femei și bărbați:

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Păreri Negative- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.


Parei Sampon negru pentru consolidarea radacinilor si stimularea cresterii parului forum retetele Bunicii Agafia

Ce este și pentru ce se utilizează Șamponul Negru Consolidarea Rădăcinilor și Stimularea Creșterii Părului Rețetele Bunicii Agafia


Șamponul urmează rețeta tradițională siberiana pentru consolidarea rădăcinilor si stimularea creșterii parului. Hidratează, tonifica si hrănește cu generozitate foliculii piloși.

Stimulează creșterea noilor fire sănătoase si dense, îngrijește pielea capului, împiedică apariția mătreții.

Beneficii: Hidratare, Curățare, Regenerare.

Contine extract de sunătoare lemnoasa bogata in substanțe active ce contribuie la hrănirea foliculilor pilosi, extract de salvie de munte cu efect de stimulare a circulației sanguine, de întărire a rădăcinilor si de combatere a mătreții, precum si extracte de sulfina si cretusca, recunoscute pentru proprietățile lor de protecție împotriva agresiunii factorilor de mediu. 

Extractul de arin negru calmează iritațiile scalpului, extractul de frunze de mur aduce un aport optim de nutrienti, uleiul de ienupăr îmbunătățește elasticitatea, iar uleiul de rădăcină de brusture si extractul de tei conferă parului si scalpului tonifiere, hrănire si hidratare.

Compoziție Șampon Negru Consolidarea Rădăcinilor și Stimularea Creșterii Părului Rețetele Bunicii Agafia


Ingrediente
: extracte de sunătoare lemnoasa, tei, arin negru, frunze de mur, salvie de munte, sulfina si cretusca, uleiuri de ienupăr si rădăcină de brusture

Mod de utilizare Șampon Negru Consolidarea Rădăcinilor și Stimularea Creșterii Părului Rețetele Bunicii Agafia


Se aplica pe parul umed, se masează ușor pana la formarea spumei, apoi se clătește. 

Se repetă procedura dacă este necesar.

Reacții adverse și contraindicații Șampon Negru Consolidarea Rădăcinilor și Stimularea Creșterii Părului Rețetele Bunicii Agafia


Nu se cunosc.

Cum și de unde cumperi Șampon Negru Consolidarea Rădăcinilor și Stimularea Creșterii Părului Rețetele Bunicii Agafia  la cel mai bun preț


♦ VERIFICĂ AICI PREȚURILE PLAFAR VEGIS


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.


MAI POTI CITI