Păstura în miere ApiLand păreri forumuri, prospect, beneficii, cum se administrează și contraindicații

Părerea comentariilor despre Păstura în miere ApiLand extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre remedii apicole care ajută la detoxifierea organismului și protejează ficatul și tubul digestiv:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Păreri Negative- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,46

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia părerilor referitoare la Păstura în miere ApiLand(Plutchik) 
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent

Multumire - 0,69
Incredere - 0,68

În acest prospect găsiți: Cum și pentru ce se utilizează Păstura în miere ApiLand ; Înainte să utilizați Păstura în miere ApiLand ; Compoziție Păstura în miere ApiLand ; Cum să utilizați Păstura în miere ApiLand ; Reacții adverse posibile si contraindicații Păstura în miere ApiLand .

pastura in miere apiland pareri forum remedii apicole

Ce este și pentru ce se utilizează Păstura în miere ApiLand


Păstura în miere ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ce ajută la reducerea colesterolului din sânge. 

Este indicată persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, celor care au probleme circulatorii sau suferă de ateroscleroză.

Păstura în miere ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit.

Păstura de albine în miere este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză.

De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei.â

Beneficii

♦ Ajută la detoxifierea organismului
♦ Protejează ficatul și tubul digestiv
♦ Reduce colesterolul din sânge
♦ Previne și tratează anemiile
♦ Întărește sistemul imunitar

Compoziție Păstura în miere ApiLand


Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, păstura are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. 

Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bunăstare generală.

Mod de administrare Păstura în miere ApiLand


Se recomandă consumul în cure de minim 6 săptămâni, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. 

Doza uzuală recomandată:

Copii: minimum 1 linguriță pe zi

Adulți: minimum 1 lingură pe zi

Păstura în miere este recomandată copiilor peste 12 luni.

Doza uzuală recomandată este de 1 linguriţă pe zi, adică aproximativ 3 grame pe zi. 

Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată. 

În unele situaţii, doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut.

Reacții adverse și contraindicații Păstura în miere ApiLand


Nu se cunosc la dozele recomandate.

Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. 

Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze.

Cum și de unde cumperi Păstura în miere ApiLand  la cel mai bun preț


♦ VERIFICĂ AICI PREȚURILE ACTUALIZATE

Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților cum este www.apiland.ro


MAI POTI CITI