PSORISES cremă pentru psoriazis păreri forumuri, prospect, beneficii, mod de utilizare

Să ne facem o părere despre Psorises cremă pentru psoriazis de la Sesderma, produs care potrivit prospectului este indicat pentru a preveni, minimiza și reduce aspectul de exfoliere, roșeață și mâncărime la nivelul pielii psoriazice. 

Mai ales că pe forumurile de remedii și tratamente contra psoriazisului, cei care au folosit crema Psorises au opinii bune care exprima mulțumirea lor în eficiența acestui produs.

Ce este Psorises cremă pentru psoriazis și pentru ce se folosește

Adjuvant în tratamentul psoriazisului. 

Ingrediente active de origine naturală care previn progresia leziunilor la nivelul zonelor infectate și au efecte de hidratare, de calmare și normalizare asupra proliferării keratinocitelor.

Pareri Crema pentru psoriazis Psorises Sesderma

Compoziție Psorises cremă pentru psoriazis 

♦ Aloe Vera, 

♦ Curcuma, 

♦ Acid salicilic

Anumiți compuși ai turmericului (curcuma) sunt foarte eficienți in combaterea inflamațiilor cronice, cum ar fi psoriazisul. 

Astfel, ca majoritatea medicamentelor anti-psoriazice, curcuminul s-a dovedit a inhiba proliferarea keratinocitelor, sugerând potențialul sau in suprimarea psoriazisului.

Aloe vera este unul dintre cele mai populare tratamente din plante pentru psoriazis. Datorită proprietăților sale calmante, antibacteriene și răcoritoare, aloe vera este o opțiune eficientă pentru a reduce iritația, durerea și roșeața.

Mod de utilizare Psorises cremă pentru psoriazis

Se aplica pe piele, masând ușor pana la absorbția completa. Poate si aplicat dimineața si seara, o data pe zi, alternativ. 

In caz de mâncărime, exfoliere sau roșeață, aplicați de doua ori pe zi direct pe zona afectata.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE ȘI REDUCERILE

Reacții adverse și contraindicații Psorises cremă pentru psoriazis 

Nu s-au evidențiat la dozele recomandate.

Doar pentru uz extern. 

A se evita contactul cu ochii, dacă crema ajunge la ochi, clatiti cu apa din belsug. 

Nu aplicați pe răni deschise


MAI POTI CITI