REMEDII alimente care ard Grăsimea Abdominală și te ajută să ai abdomenul plat

TOP cele mai eficiente alimente care sunt remedii bune pentru arderea grăsimii abdominale și te ajută să obții un abdomen plat


1) Kefirul de ajutor în topirea grăsimii abdominale

Este indicat să îți faci un obicei din a consuma zilnic kefir. Acest produs lactat pe nume kefir (un produs lactat din lapte fermentat, care își are originea în regiunea Caucaz) are puține calorii, este plin de proteine și de probiotice. 

Dacă proteinele sunt importante pentru menținerea senzației de sațietate, probioticele ajută la echilibrarea florei intestinale, îmbunătățesc digestia și scad riscul de balonare. În plus, probioticele de calitate descurajează luarea în greutate.

wiki abdomen plat alimentatie care arde grasimea de pe burta


Există studii care au relevat că speciile Lactobacillus fermentum și Lactobacillus amylovorus, prezente din abundență în kefir, contribuie la scăderea țesutului adipos de la nivel abdominal. 

Așadar, ai motive serioase să incluzi în meniu kefirul, plăcut la gust și bun pentru sănătate.

2) Grepfrutul un fruct cu efect de ardere a grăsimii de pe burtă

Există dovezi clare care arată că grepfrutul poate accelera pierderea în greutate prin arderea sănătoasă a grăsimilor. 

Un studiu clinic derulat pe un grup de de 100 de adulți a relevat că subiecții care au consumat câte jumătate de grepfrut la fiecare masă au slăbit, în medie, 1,6 kilograme în decurs de 12 săptămâni. Și asta fără să-și fi modificat dieta sau alte obiceiuri și comportamente.

Cei care, în loc de fruct, au consumat câte o porție de suc de grepfrut la fiecare masă au slăbit, în medie, 1,4 kilograme. 

Trebuie menționat însă că au fost foarte mulți participanți care au reușit să dea jos în jur 4,5 kilograme. 

Așadar există motive întemeiate să te împrietenești cu acest fruct. Cu atât mai mult cu cât acesta are multe alte beneficii.

Grepfrutul este o sursă bună de vitamina C, ajută la scăderea nivelului de colesterol și la reducerea riscului de accident vascular cerebral, boli de inimă și unele tipuri de cancer.

3) Ouăle remediu alimentar pentru reducerea grăsimii abdominale

S-a stabilit că persoanele care au crescut procentul de calorii provenind din proteine în dieta lor au ars cu 71 de calorii pe zi mai mult. 

Asta poate însemna o scădere ponderală de 7,4 kg într-un an, lucrurile capătă parcă o cu totul altă perspectivă, nu-i așa? 

Ca să te asiguri că-ți pui serios la treabă metabolismul încă de dimineață, consumă ouă la micul dejun. 

Ouăle sunt o sursă bogată (6.3 g/bucată) și completă de proteine, furnizând toți cei nouă aminoacizi esențiali.

Totodată, ouăle sunt unele dintre cele mai nutritive alimente, întrucât, pe lângă proteine, asigură cantități apreciabile de vitamine și minerale per unitatea de volum, dar și per numărul de calorii. 

Referitor la calorii, un ou mare n-are mai mult de 77 de calorii. În schimb, este hrănitor și promovează sațietatea. 


MAI POTI CITI