SIROP expectorant HERBION iederă păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție și reacții adverse

Părerea comentariilor despre SIROP expectorant HERBION cu iederă 7mg/ml KRKA extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre remedii naturale expectorante în tusea productivă:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Păreri Negative- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,57

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Emotia părerilor referitoare la Sirop Herbion cu iederă expectorant în tusea productivă (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent

Incredere - 0,73
Anticipare - 0,64

În acest prospect găsiți: Cum și pentru ce se utilizează SIROP expectorant HERBION cu iederă ; Înainte să utilizați SIROP expectorant HERBION cu iederă ; Compoziție SIROP expectorant HERBION cu iederă ; Cum să utilizați SIROP expectorant HERBION cu iederă ; SIROP expectorant HERBION cu iederă Reacții adverse posibile si contraindicații .

Ce este și pentru ce se utilizează SIROP expectorant HERBION cu iederă


Herbion iedera sirop este un medicament pe baza de plante, utilizat ca expectorant in tusea productiva. Substanta activa este extract uscat de frunza de iedera.
Herbion sirop expectorant cu iedera pareri forumuri leacuri pentru tuse productiva


Nu luați Herbion iederă sirop

- dacă sunteţi alergic la extractul de frunză de iederă, la alte plante din familia Araliaceae (iederă) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Nu administraţi acest medicament copiilor cu vârsta sub 2 ani, din cauza riscului agravării simptomelor respiratorii. 

Compoziție SIROP expectorant HERBION cu iederă


Substanta activa este extract uscat de frunza de iedera. 1 ml sirop contine extract uscat de frunza de iedera 7 mg (Hedera helix L., folium) (5–7,5:1). 

Solvent de extractie: alcool etilic 30% (m/m).

Celelalte componente sunt: sorbitol lichid (necristalizabil) (E420), glicerol (E422), benzoat de sodiu (E211), acid citric (E330), aroma balsamica de lamaie (propilenglicol (E1520), alcool etilic, ulei esential de citronella, ulei esential de lamaie, citral, ulei de coriandru), apa purificata.

Mod de administrare SIROP expectorant HERBION cu iederă


Utilizati intotdeauna Herbion Ivy sirop exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

- Doza uzuala pentru adulti si adolescentii cu varsta peste 12 ani este de 5 pana la 7,5 ml sirop, de doua ori pe zi.

- Doza uzuala pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 ani si 12 ani este de 5 ml sirop de doua ori pe zi.

- Doza uzuala pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 ani si 5 ani este de 2,5 ml sirop de doua ori pe zi.

- Utilizarea la copiii cu varsta sub 2 ani este contraindicata.

Administrati siropul dimineata si dupa masa de pranz, cu sau fara alimente. Cand luati Herbion Ivy sirop, consumati multa apa sau alte lichide calde, care nu contin cofeina.

Daca utilizati acest medicament si simptomele bolii persista mai mult de o saptamana, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reacții adverse și contraindicații


Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Cu frecvenţă necunoscută (care nu poate fi estimată din datele disponibile)

- greaţă, vărsături, diaree, reacţie alergică manifestată sub formă de blânde (urticarie), erupţii trecătoare pe piele şi dificultăţi la respiraţie (dispnee).

Cum și de unde cumperi SIROP expectorant HERBION cu iederă la cel mai bun preț


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților cum ar fi farmaciile Dr. Max.

MAI POTI CITI