TASECTAN DUO copii 250 mg păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție și contraindicații

Părerea comentariilor despre Tasectan Duo copii 250 mg plicuri extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre Enterol si Tasectan, Tasectan este antibiotic, Tasectan baby prospect forum copii 250 mg:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Păreri Negative- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,53

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți informații despre: Cum și pentru ce se utilizează Tasectan Duo copii; Înainte să utilizați Tasectan Duo copi ; Compoziție Tasectan Duo copii; Cum să utilizați Tasectan Duo copii; Reacții adverse posibile si contraindicații Tasectan Duo copii .

Ce este și pentru ce se utilizează Tasectan Duo copii 250 mg


Tasectan DUO copii 250 mg este utilizat pentru restabilirea functiei fiziologice a pereților intestinali, precum si pentru prevenirea si atenuarea disbacteriozelor de natura si origine diferite.

tasectan duo plicuri copii pareri forum pediatric

Este indicat pentru prevenirea si tratamentul afecțiunilor digestive, cum ar fi diareea si alte simptome asociate precum balonarea si tensiunea abdominala ca rezultat, printre altele, al gastroenteritei infecțioase, al tratamentului cu antibiotice si al chimioterapiei, efectul apărând in primele 12 ore.

Tasectan DUO contribuie la restabilirea stării optime a tractului gastro-intestinal, capabila sa favorizeze dezvoltarea florei intestinale endogene, contribuind astfel la îmbunatățirea apărării naturale a organismului.

Tasectan este folosit pentru a restabili funcția fiziologica a pereţilor intestinali. Este conceput specific pentru a controla şi reduce simptomele asociate cu diareea provocata de diverse cauze, simptome cum ar fi tensiunea abdominala şi defecările frecvente.

Efectul apare in primele 12 ore. Gelatina tanat din care este compus produsul nu este modificata la nivelul; stomacului; şi acţioneaza prin formarea unui film care protejeaza mucoasa intestinala, reducand frecvenţa şi durata episoadelor diareice.

Tripla actiune Tasectan Duo:

- Protejeaza peretele intestinal formand un film protector

- Neutralizează germenii si toxinele care provoacă diareea, prin împiedicarea contactului acestora cu mucoasa intestinala

- Contribuie la eliminarea patogenilor responsabili de diaree şi restabilește rapid funcționarea normala a peretelui intestinal

BENEFICII

-  efect rapid si de incredere:

- îmbunătățește rapid si sigur simptomele de diaree

- acționează exclusiv la nivel intestinal si nu este absorbit in organism

- respecta si restabilește compoziția fiziologica a florei intestinale

- nu afectează motilitatea intestinala normala

Compoziție Tasectan Duo copii


Tasectan duo conține gelatina tanat 
care protejează mucoasa intestinala si asigura un control rapid al simptomatologiei, precum si o combinație de bacterii lactice tindalizate care intaresc capacitatea de aparare intestinala si asigura rapid o revenire la condițiile fiziologice optime intestinale

Mod de administrare Tasectan Duo copii


Pudra din plic se poate adaugă in hrana sau se poate amesteca cu o cantitate mica de lapte, suc de fructe sau apa.

Se amesteca bine şi se administrează imediat.

Dozaj:

Copiii cu vârsta mai mica de; trei ani: 1 plicuri la 6 ore, pana la dispariția simptomelor.

Copiii cu vârsta intre 3 şi 14 ani: 1-2 plicuri la 6 ore, pana la dispariția simptomelor.

Reacții adverse și contraindicații Tasectan Duo copii


Nu se cunosc la dozele recomandate.

A nu se administra direct produsul fără amestecare!

Se poate administra de la vârsta de 3 luni

Cum și de unde cumperi Tasectan Duo copii plicuri la cel mai bun preț


♦ VERIFICĂ AICI PREȚURILE ȘI REDUCERILE


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.


MAI POTI CITI