TOP REMEDII naturiste pentru BILĂ. Recomandări plante medicinale pentru BILA leneșă.

Criza de fiere tratament naturist pentru dischinezie biliara ➤ Criza de fiere tratament imediat ➤ Capsule pentru fiere leneșă ➤ Tratament fiere inflamată

Dischinezia biliară sau, în termeni populari, „bila leneșă”, este o tulburare a vezicii biliare. 

Pentru bila leneșă sunt indicate plantele medicinale tonic-amare, ce au actiune  coleretic-colagoga, deci stimulează natural secreția si excreția de bila. 

Aceste remedii naturiste au puternice efecte terapeutice in cazul dischineziei biliare, diminuând simptomatologia si îmbunătățind digestia.

Top cele mai bune remedii naturiste pentru dischinezie biliară care au efect


♦ Păpădia remediu naturist eficient în tratarea bilei leneșe

Papadia are atat actiune coleretic-colagoga, cat si detoxifianta, diuretica si laxativa, ajutand la normalizarea valorilor colesterolului si glicemiei. 
pareri forum tratament naturist fiere inflamata si lenesa

Se poate face in acest sezon o cura cu salata din tije sau frunze de papadie, in amestec cu ulei de masline si suc de lamaie, 10-15 zile. 

Pe post de remediu pentru „bila lenesa” papadia se poate folosi si ca infuzie, 2-3 cani/zi sau tinctura, o lingurita diluata in 100 ml de apa, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

♦ Sucul de ridiche neagră remediu natural pentru dischinezia biliară

Un leac eficient este și sucul de ridiche neagră. Se consumă o cană de suc pe zi, în cure de trei săptămâni. 

De asemenea, sucurile de lămâie și de grepfrut pot face minuni pentru bila leneșă. Îți mai poți prepara un cocktail din 200 ml suc de morcovi amestecat cu 100 ml suc de sfeclă roșie – un tratament delicios care ajută la evacuarea bilei.

♦ Rostopasca bun remediu naturist tratamentul bilei leneșe

Rostopasca are efecte coleretic-colagog, antispastic, de stimulare a secretiilor digestive si actiune hipolipemianta, hipocolesterolemianta, antibacteriana si antivirala. 

Se administreaza sub forma de: pulbere de rostopască, un varf de cutit de trei ori pe zi, timp de 21-30 de zile; tinctura, 10-30 picaturi/zi, diluate in aproximativ 100 ml de apa; infuzie, o cana/zi, bauta treptat.

♦ Amestec din tincturi din plante medicinale remediu natural dischinezie biliară

Tincturile din aceste plante medicinale sunt și ele extrem de benefice, având chiar un efect mai rapid și mai puternic decât ceaiurile îm tratamentul bilei leneșe. 

Poți să-ți prepari un amestec dintr-o linguriță de tinctură de rostopască, una de tinctură de anghinare și una de tinctură de șovârv, diluate în 500 ml de apă. 

Se beau câte 150 ml din acest amestec, cu 15-20 de minute înainte de masă. Vei vedea că tratamentele din plante reduc balonările și tulburările digestive, calmează durerile date de contracțiile vezicii biliare.

♦ Anghinarea remediu efcient pentru bilă

Anghinarea, care stimuleaza secretia de bila si excretia colesterolului prin bila, deci ajuta la normalizarea nivelului de colesterol si trigliceride. In acelasi timp, anghinarea detoxifica si protejează celulele ficatului.

♦ Sunătoarea plantă medicinala cu reale virtuți în tratamentul dischineziei biliare

Sunatoarea are actiune coleretic-colagoga, antiinflamatoare, împiedicând degenerarea celulei hepatice. 

Drept remediu pentru „bila lenesa” se folosește sub forma de ulei de sunătoare (cate 20 de picaturi de 3 ori/zi, in apa sau ceai) sau capsule cu ulei de sunatoare, 2-3/zi.

Recomandări: pentru a preveni apariția crizele biliare, aveți mai multă grijă la dietă! Evitați consumul excesiv de grăsimi, prăjeli, sosuri grele, tocături, mezeluri, ouă și băuturi carbogazoase, nu mânca seara târziu, nici prea mult la o masă.

MAI POTI CITI