ULTRA C Imuno Complex păreri forumuri. ULTRA C Imuno Complex prospect, beneficii, compoziție și mod de administrare.

Distribuție păreri ULTRA C Imuno Complex - vitamina C non-acidă,  raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru :

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri ultra_c_imuno_complex forum imunitate


În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează ULTRA C Imuno Complex; Compoziție ULTRA C Imuno Complex; Cum să utilizați ULTRA C Imuno Complex; Reacții adverse posibile si contraindicatii ULTRA C Imuno Complex.

Ce este ULTRA C Imuno Complex și pentru ce se folosește


ULTRA-C IMUNO COMPLEX este un supliment alimentar care conține o formula avansata de vitamine si minerale sub o forma bioactiva, cu absorbție rapidă, pentru susținerea unui sistem imunitar echilibrat si puternic. 

Nutra-C™ conține vitamina C non-acidă, care are o absorbție superioară si retenție prelungită in organism. 

Vitamina D are o absorbție ridicata in organism, la fel si zincul care se eliberează treptat si fără a provoca stres oxidativ iar seleniul are o bio-disponibilitate sporită datorită formei sale. 

BENEFICII ULTRA C Imuno Complex

♦ Ajuta la funcționarea normala a sistemului imunitar (vitamina C, vitamina D, Zinc, Seleniu)

♦ Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (vitamina C, Zinc, Seleniu)

♦ Sprijină menținerea funcționarii normale a sistemului imunitar in timpul exercițiilor fizice intense si după acestea (vitamina C). Efectul benefic  se obține in condițiile unui consum zilnic de 200 mg, in plus fata  de aportul zilnic recomandat de vitamina C.

♦ Contribuie la reducerea oboselii si extenuării (vitamina C)

♦ Susține functionarea normala a sistemului nervos si la menținerea sănătății psihice (vitamina C)

♦ Ajuta la metabolismul energetic normal (vitamina C)

♦ Contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E (vitamina C)

♦ Sprijină formarea normala a colagenului pentru funcționarea normala a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, dinților, pielii  (vitamina C)

Compoziție ULTRA C Imuno Complex


Nutra-C™/vitamina C non-acidă din: L-ascorbat de calciu, L-ascorbat de magneziu și L-treonat de calciu; agenți antiaglomeranți: fosfat tricalcic, amidon de porumb natural modificat, săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu, talc; capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, colorant/carbonat de calciu; gluconat de zinc; drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), îmbogățită cu seleniu; vitamina D3 micronizată/colecalciferol (agent antiaglomerant/amidon de porumb modificat; agenți purtători/sucroză, trigliceride cu lanț mediu; antioxidant/mix de tocoferoli naturali).

Mod de administrare ULTRA C Imuno Complex


1 capsulă pe zi, preferabil dimineața cu 1/2 oră înainte de masă, cu 250ml de apă. 

În unele situații deosebite sau pentru persoane supraponderale, se poate lua 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara.

Reacții adverse și contraindicații ULTRA C Imuno Complex


A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta varíata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

MAI POTI CITI