VitaMax Magneziu 3in1 păreri forumuri, beneficii, cum se folosește

Distribuție păreri VitaMax Magneziu 3in1, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru reducerea oboselii și a creșterea energiei fizice și intelectuale:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,47

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează VitaMax Magneziu 3in1; Compoziție VitaMax Magneziu 3in1; Cum să utilizați VitaMax Magneziu 3in1; Reacții adverse posibile si contraindicații VitaMax Magneziu 3in1.

VitaMax Magneziu 3in1 forum păreri suplimente oboseala

VitaMax Magneziu 3in1 este primul comprimat care folosește tehnologia eliberării de Magneziu in 3 etape diferite, ceea ce permite mineralului (Mg) să acționeze atât rapid, cât si timp îndelungat, datorita eliberării prelungite.

Formula constă dintr-o combinație de Oxid de Magneziu și Bisglicinat de Magneziu. 

Bisglicinatul de Magneziu are o biodisponibilitate mai bună în comparație cu oxidul și, prin urmare, este mai ușor de absorbit în organism. 

În plus, Bisglicinatul de Magneziu este una dintre cele mai blânde surse de Magneziu disponibile și este o sursă organică de Magneziu.

În plus, Vitamina B12 este adăugată pentru un efect de stimulare a Energiei.

Noul VitaMax Magneziu 3in1 este cea mai bună soluție pentru a susține funcția musculară, a reduce oboseala și a contribui la energia fizică și capacitatea intelectuală întreaga zi!

Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și susține sistemul nervos.

Vitamina B12 contribuie la metabolizarea normală a energiei și contribuie, de asemenea, la reducerea oboselii.

Muschi: Magneziul contribuie la o funcționare normală a sistemului muscular;

Energie: Eliberarea rapidă a vitaminei B12 îți îmbunătățește nivelul energiei. Magneziul ajută la reducerea oboselii.

Sistemul nervos: Magneziul contribuie la funcționarea sistemului nervos

Functia psihologica: Vitamina B6 & Magneziul determină creșterea puterii de concentrare, capacității intelectuale și de memorare, și ajută la menținerea sănătății psihice

Prin separarea ingredientelor active în diferite straturi se realizează profilul de
eliberare ideal pentru fiecare ingredient.

- Acțiune rapidă Vitamina B 12 pentru eliberarea de energie și eliberarea rapidă de Magneziu, care va începe să funcționeze rapid

- Eliberarea normală de Magneziu

- Eliberare prelungită - Eliberarea treptată de Magneziu asigură aportul de Magneziu în organism până la sfârșitul zilei de lucru

- Fiecare strat are ingrediente diferite, rezultând un profil de eliberare diferit. Prin combinarea diferitelor straturi, aportul maxim de Magneziu poate fi atins zilnic.

Acțiune rapida: Strat albastru: Oxid de Magneziu + Vitamina B12

Eliberare prelungita: Strat alb: Oxid de Magneziu și Bisglicinat+ Vitamina B6

Eliberare normala: Strat mov: Oxid de Magneziu și Bisglicinat

Mod de administrare: 1 comprimat la doua zile.

Atenționări:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic

Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

Fără zahăr, gluten, gelatină, lactoză, consevanți.


MAI POTI CITI