Zdrovit HerbalSept Duo Sirop de tuse păreri forum, prospect, beneficii, compoziție, administrare și prețuri

Părerea comentariilor despre Zdrovit HerbalSept Duo Sirop de tuse pentru copii extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre remedii naturale pentru tuse la copii fără efecte adverse:

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Păreri Negative- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Cum și pentru ce se utilizează ; Înainte să utilizați ; Compoziție ; Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicații .
opinii herbalsept duo sirop de tuse pentru copii zdrovit

Ce este și pentru ce se utilizează Zdrovit HerbalSept Duo Sirop de tuse


Prin intermediul extractelor naturale din plante de calitate superioara – nalba, hibiscus si miere – siropul HerbalSept Duo Zdrovit calmeaza iritatiile de la nivelul mucoasei faringiene si bucale. 

Ingredientele sale active imbraca mucoasa tractului respirator superior asemenea unui balsam, protejand-o impotriva altor atacuri. 

Siropul pentru copii HerbalSept Duo ameliorează durerea in gat si atenueaza tusea productiva, datorita ingredientelor sale active.

Compoziție Zdrovit HerbalSept Duo Sirop de tuse


♦ Extract de Nalbă.

Nalba este o plantă medicinală cu rol important în fitoterapie, fiind apreciată pentru calitățile sale deosebite. Proprietățile medicinale ale rădăcinii de Nalbă provin din mucilagul pe care planta îl produce și care conține antioxidanți și flavonoizi ce acoperă și protejează mucoasa gâtului. Astfel, tusea este ameliorată în mod eficient.

♦ Extract de Hibiscus.

În cazul tușei, acțiunea principală a extractului de Hibiscus este de a dizolva flegma și de a reduce aderența și grosimea acesteia. Datorită acestei acțiuni mucolitice, hibiscusul este indicat în cazul tusei productive cu cantități excesive de mucus.

♦ Miere - este un ingredient cu acțiune demulcență (de calmare a iritației gâtului) și emolientă. Mai mult are propritetăți antiinflamatorii și antibacteriene.

Mod de administrare Zdrovit HerbalSept Duo Sirop de tuse


Copii începând cu vârsta de 2 ani - câte 2.5 ml, de până la 3 ori pe zi.

Copii cu vârsta cuprinsă între 6‑12 ani - câte 5 ml de până la 3 ori pe zi.

Copii cu vârsta peste 12 ani și adulți - câte 5 ml de până la 6 ori pe zi.

Pentru o dozare exactă, este recomandat să utilizați paharul gradat din interiorul ambalajului. Dacă simptomele persistă mai mult de 2-3 zile, trebuie consultat medicul.

Reacții adverse și contraindicații Zdrovit HerbalSept Duo Sirop de tuse


Nu se cunosc la dozele recomandate.

Cum și de unde cumperi  Zdrovit HerbalSept Duo Sirop de tuse la cel mai bun preț


♦ VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.


MAI POTI CITI