ActiviX păreri forumuri remedii pentru articulații, prospect, beneficii, compoziție și contraindicații

Părerea comentariilor despre ACTIVIX comprimate extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre remedii naturale pentru dureri articulare și de oase :

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Păreri Negative- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,53

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.


activix curcuma pareri forum remedii pt dureri articulare

Ce este și pentru ce se utilizează ActiviX comprimate


Cu ActiviX de la AloShop îți poți relua activitățile zilnice pe care le făceai cu ușurință înainte de apariția durerilor greu de suportat. 

ActiviX este un supliment alimentar pentru articulații pe bază de curcuma. ActiviX reduce durerile articulare, osoase, senzația de oboseală redând mobilitatea și vitalitatea.

Mai mult decât atât, acesta contribuie la menținerea sănătății sistemului osos, reduce durerile și inflamațiile de la nivelul articulațiilor și ale altor țesuturi conjunctive: oase, ligamente și tendoane. Cu ActiviX vei fi din nou activ, fără a-ți limita mișcările.

BENEFICII

➤ Reduce durerile articulare, osoase, senzația de oboseală;
➤ Contribuie la menținerea sănătății sistemului osos, reduce durerile și inflamațiile de la nivelul articulațiilor și ale altor țesuturi conjunctive: oase, ligamente si tendoane;
➤ Formulă concentrată: O singură capsulă de Activix conține o formulă concentrată care activează rapid extractele din plante și nutrienți pentru a reduce inflamația, durerea, dar și pentru a îmbunătăți mobilitatea și vitalitatea.

Compoziție ActiviX


Sulfat de glucozamină; curcuma (Curcuma Longa); 

Gălbenele (Calendula officinalis L.); 

Acid Boswellic (Boswellia serrata); 

Acid hialuronic; 

Vitamina C (L-acid ascorbic); 

Colagen tip II de cartilaj de pui; 

Excipienți: stearat de magneziu; siliciu anhidru.

Glucozamina este importantă în sinteza proteinelor și lipidelor. Susține structura și funcționarea articulațiilor și ale altor țesuturi conjunctive: oase, ligamente si tendoane.

Proprietățile vindecatoare  ale curcumei au fost folosite în medicina tradițională chineză de sute de ani. Are beneficii analgezice.

Mod de administrare ActiviX


Doză zilnică recomandată: 1 capsulă/zi, cu multă apă

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită

Reacții adverse și contraindicații ActiviX


Acest remediu natural nu este recomandat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. 

Acest supliment naturist nu este recomandat dacă aveți ulcer gastric sau intestinal. Acest produs nu este recomandat dacă sunteți hipersensibil la orice substanță activă a produsului, înainte de a utiliza acest produs trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră.

Nu utilizați acest remediu natural dacă aveți oricare dintre următoarele probleme de sănătate: boli de inimă (de ex., hipertensiune arterială), afecțiuni sensibile la hormoni, afecțiuni sensibile precum: cancer mamar, cancer uterin, cancer ovarian, endometrioză sau fibroame uterine; hipertensiune arterială, hipertonie, hipokaliemie și boli de rinichi, tulburări de sângerare.

Cum și de unde cumperi ActiviX la cel mai bun preț


♦ VERIFICĂ AICI PREȚURILE ALOSHOP

Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.


MAI POTI CITI