ANIMAL PAK comprimate păreri forumuri, prospect, compoziție, beneficii, administrare

Distribuție păreri Universal Nutrition Animal Pak tablete raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente care susțin  forța și rezistenţa și intensifică antrenamentele:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

animal pak pareri prospect beneficii

 Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Animal Pak; Compoziție Animal Pak; Cum să utilizați Animal Pak; Reacții adverse posibile si contraindicatii Animal Pak.

Ce este Animal Pak și pentru ce se folosește

Fiecare pachet de Animal Pak conţine în primul rând, mega doze de vitamine şi minerale indispensabile, aminoacizi si multe alte ingrediente, ce asigura tot ce organismul tău are nevoie. 

Animal Pak conține optimizatori de performanţă, precum piridoxina, alfa-ketoglutarat, carnitina, lipotropici, l-arginina, acid alfalipoic, s.a. 

Fiecare pachet de Animal Pak îţi asigură un arsenal vast de ingrediente cheie, peste 60 la număr, ce sunt furnizate organismului în cantitatea necesară, atunci când e nevoie, de fiecare dată. 

Fiecare din cele 11 tablete conținute în fiecare pachet Animal Pak au fost special create şi formulate pentru a livra eficient nutrienţii. 

Dacă te antrenezi cu greutăți, ai absolut nevoie de Animal Pak. Majoritatea suplimentelor nutritive nu rezistă pe piaţă, dar Animal Pak este deja o legendă

Compoziție Animal Pak

compozitie animal pak


Mod de administrare Animal Pak

1 pachet/zi în zilele în care nu vă antrenaţi sau în perioada de pauză competiţională. 

Administraţi  2 pachete/zi în perioada de pregătire pentru competiţii, dietă atunci când vă antrenaţi foarte intens

Reacții adverse ți contraindicații Animal Pak

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

A se administra doar la adulți.

Contraindicat persoanelor cu alergii la unul dintre ingrediente

MAI POTI CITI