CITRONAC KD păreri forumuri tratament ameliorarea acidozei metabolice în boala cronica de rinichi

Distribuție păreri CITRONAC KD, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente alimentare care au ca scop îmbunatățirea dietei cu citrati la bolnavi cronici de rinichi:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri citronac-kd  forum boala cronica de rinichi

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Citronac-KD plicuri; Compoziție Citronac-KD plicuri; Cum să utilizați Citronac-KD plicuri; Reacții adverse posibile si contraindicatii Citronac-KD plicuri.

Ce este Citronac-KD plicuri și pentru ce se folosește

Citronac-KD este un supliment care corectează si ameliorează acidoza metabolica la pacientii cu boala cronica de rinichi (BCR).

Aceste supliment imbunatateste masa musculara si functia renala in cazul pacientilor cu BCR stadiile 3 si 4;

De asemenea  Citronac-KD intarzie progresia bolii cronice de rinichi, însă nu este destinat prevenirii, tratării sau vindecării vreunei afecțiuni.

Compoziție Citronac-KD plicuri

Amestec original de citrati echivalent cu 1691 mg citrati si 306 mg sodiu; potentiator de aroma: lamaie lime; indulcitor: extract din frunze de Stevia rebaudiana (cu 98% rebaudiozida). 

Fiecare doza de furnizeaza 80 mEq de bicarbonat (HCO3-) si contine 306 mg de sodiu elementar. 

Nu contine potasiu.

Mod de administrare Citronac-KD plicuri

O doza zilnica de poate genera pana la 80 mEq in organism prin metabolizarea hepatica a citratului. 

Fiecare plic de Citronac-K trebuie dizolvat in suficienta apa sau suc de fructe si consumat in doze aproximativ egale, una dimineața si una seara. Prezenta alimentelor nu influențează absorbția. 

Dizolvat in apa si pastrat la frigider (4°C) Citronac-KD este stabil cel putin 24 de ore.

Reacții adverse și contraindicații Citronac-KD plicuri

Nu trebuie administrat persoanelor cu alcaloza metabolica sau respiratorie. Produsul ar trebui sa fie administrat cu precautie in cazul persoanelor cu insuficienta cardiaca, edem, insuficienta hepatica sau renala, hipertensiune arteriala sau hiperaldosteronism.

A nu se depasi doza maxima recomandata pentru consumul zilnic.

Femeile insarcinate sau care alapteaza, persoanele care urmeaza tratamente medicamentoase sau sufera de o afectiune medicala trebuie sa consulte medicul inainte de utilizarea Citronac-KD.

Nu trebuie administrat la persoanele care manifesta infectii urinare asociate cu calculi renali de fosfat, determinate de microorganisme care produc ureaza (bacterii ce se inmultesc in prezenta ureei).


MAI POTI CITI