CRESCINA HFSC 100% 1300 Bărbați păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție, cum se folosește, contraindicații

Părerea comentariilor despre Tratament complet creștere si combatere a căderii parului fiole Crescina Re-growth HFSC 1300 Man extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre Fiole Crescina 1300 bărbați, Crescina 1300 man review, Crescina 1300 barbati farmacia tei:

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Păreri Negative- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este și pentru ce se utilizează tratament Crescina HFSC 100% 1300 Man 10+10 fiole


Crescina Re-Growth este un produs cosmetic sub forma de fiole care stimulează regenerarea fiziologica a parului in zone ale scalpului care prezintă subțiere, in cazul in care bulbii piloși nu sunt complet atrofiați.

Fiole Crescina 1300 barbati pareri forum review

Crescina Tratament Complet Anti-Hair Loss si Re-Growth HFSC 100% este un tratament cosmetic complet de uz topic care contine ambele tipuri de fiole intr-o singura cutie. 

BENEFICII

♦ Tratament CRESCINA RE-GROWTH HFSC 100% (fiole brune) ajuta la stimularea cresterii fiziologice a parului. 

♦ Tratament CRESCINA ANTI-HAIR LOSS HSSC (fiole transparente) este potrivit pentru prevenirea si combaterea cauzelor fiziologice – nu patologice – ale căderii parului.

Tratamentul complet combina cele doua preparate si este adecvat in cazul pierderii densitatii parului datorate caderii parului. Formula specifica pentru bărbați.

Crescina Tratament complet Anti-Hair Loss si Re-Growth HFSC Formula 100% - 1300 este recomandat in stadiile avansate de pierdere a densitatii parului / caderea parului in stadiu sever.

Compoziție Crescina HFSC 100% 1300 Man 10+10 fiole


Formula de bază pentru Crescina Re-Growth HFSC

♦ Cisteină (aminoacid)

♦ Lizină (aminoacid)

♦ Glicoproteină (moleculă proteică)

♦ Benzil Nicotinat (vasodilatator)

♦ Mediu hidroalcoolic

Mod de utilizare tratament Crescina HFSC 100% 1300 Man 10+10 fiole


Crescina HFSC 100% Tratament Complet este format din 10 fiole de Crescina Re-Growth HFSC 100% si 10 fiole de Crescina Anti-Hair Loss HSSC. 

Fiecare fiola conține 3,5 ml de preparat. Fiolele Crescina trebuie aplicate alternativ, timp de 5 zile consecutiv pe săptămână, urmate de o pauza de 2 zile. 

Fiecare cutie cu 10+10 fiole este suficienta pentru o cura de o luna. Se recomanda a se utiliza minimum 2 luni si repetarea tratamentului de doua/trei ori pe an.

Reacții adverse și contraindicații Crescina HFSC 100% 1300 Man 10+10 fiole


Nu se cunosc la dozele recomandate pentru utilizare.

Cum și de unde cumperi Tratament complet creștere si combatere a căderii parului Crescina Re-growth HFSC 1300 Man la cel mai bun preț


VEZI AICI PREȚURILE ȘI OFERTA

Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.


MAI POTI CITI