GEL pentru cicatrici Cicalfate+ păreri forumuri, beneficii, mod de utilizare și contraindicții

Distribuție păreri Gel pentru cicatrici Cicalfate+ plus AVENE, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre tratamente care contribuie la îmbunătățirea aspectului cicatricilor:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,49

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ce este Gel pentru cicatrici Cicalfate+  Avene și pentru ce se folosește

Gelul de masaj pentru cicatrizare Cicalfate contribuie la îmbunătățirea aspectului cicatricilor datorită asocierii de ingrediente active și texturii de gel care creează un film protector pe piele și ajută la masarea zonelor cu cicatrici.

Gel pentru cicatrici Cicalfate pareri forumuri remedii bune pentru cicatrizare

Siliconii concentrați cunoscuti pentru eficacitatea asupra cicatricilor, in combinatie cu ingredientul activ principal [C+ Restore]TM si Acid Hialuronic, ajuta la imbunatatirea aspectului cicatricii, mentinand un grad ridicat de hidratare. Gelul este non-comedogenica si nu contine parfum, de aceea este ideala ata pentru pielea sensibila a bebelusilor, copiilor, cat si adultilor.

BENEFICII

Produsul care contribuie la îmbunătățirea aspectului cicatricilor. Textura sa de gel creează un film protector pe piele și ajută în timpul masajului cicatriceal.

Ideal pentru față și corp.

O formulă personalizată pro- masaj hidratant.

Cicalfate + Cicatrice gel ajută la îmbunătățirea aspectului cicatricilor, datorită ingredientelor active selectate

Protejarea și hidratarea zonei cicatriceale.

Facilitarea refacerii corecte a țesuturilor.

Calmarea disconfortului pielii.

Cicalfate + gel pentru cicatrici este indicat pentru cicatricele recente la adulți. Poate fi aplicat pe față și corp. Potrivit și pentru bebeluși și copii. după re-epitelializare

Compoziție Gel pentru cicatrici Cicalfate+ 

Avene thermal spring water (avene aqua). dimethicone. glycerin. hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer. dimethiconol. aqua-philus dolomiae ferment filtrate. arginine. copper  sulfate. dimethicone crosspolymer. polysorbate 60. sodium benzoate. sodium hyaluronate. sorbitan isostearate. tromethamine, water (aqua) xantha gum. zinc sulfate.

Mod de utilizare Gel pentru cicatrici Cicalfate+ 

Aplicați de două ori pe zi pe pielea curățată anterior și masați ușor zona (conform indicațiilor suplimentare din interiorul cutiei).

Reacții adverse și contraindicații Gel pentru cicatrici Cicalfate+ 

Aplicați după re-epitelizarea pielii sau după îndepărtarea firelor post-operatorii. Nu aplicați pe rănile deschise.

Evitați contactul cu ochii. Utilizați peste pielea re-epitelizată. 

Evitați expunerea la soare a zonelor cu cicatrici. Aplicață măsurile de protecție solară acoperind zonele cu cicatrici cu îmbrăcăminte adecvată și cu creme cu SPF.


MAI POTI CITI