Generame D-CREAM păreri forumuri cremă de față pentru zi cu efect Anti-Aging

Părerile specialiștilor despre D-Cream, o formula brevetata marca Generame, care a luat nastere in urma studiilor asupra geneticii pielii sunt apreciative și exprimă surpriza și încrederea acestora.

De asemenea, opiniile și comentariile despre crema de zi Generame D-Cream a celor care au utilizat-o sunt pozitive chiar dacă există multe voci care critică prețul destul de piperat al acestui produs cosmetic de ultimă generație.

D-Cream este o cremă de zi care conţine doar ingrediente care nu sunt considerate dăunătoare: fără petrolat, fără siliconi, fără alergeni, fără coloranţi, fără parabeni. 

D-Creama conține în compoziție ingrediente active care ajută tenul să beneficieze de protecţia necesară împotriva unor elemente dăunătoare precum razele UV, poluarea ori alte condiţii climatice nefavorabile, fiind în acelaşi timp prietenoasă cu cei care au ales să trăiască într-un mediu prietenos.

generame d cream pareri forum cosmetice eficiente cu efect de lifting

Acţiunea sa este, înainte de toate, antioxidanta, ingredientele biomimetice, acidul hialuronic, acidul alfa-lipoic şi licopenul biolichefiat fiind elementele principale care asigură regenerarea tenului imitând acţiunea proceselor naturale care au loc în organism din punct de vedere al refacerii pielii îmbătrânite. 

Cele 11 ingrediente active pe care le conţine formula D-Cream duc la obţinerea celor mai bune rezultate în ceea ce priveşte întinerirea tenului, efectele fiind imediat vizibile

Ingrediente imita moleculele prezente in mod natural in piele, iar scopul este de a crea mediul ideal pentru piele pe timpul zilei, sprijinind cel mai bine capacitatea înnăscută de a se apara împotriva agresiunii factorilor de mediu. 

Tenul devine, astfel, sănătos, strălucitor, fin şi prezintă protecția adecvată pe timpul zilei. 

Efecte si Beneficii D - Cream Generame:
 
• 11 ingrediente active functionale
• Absenta ingredientelor controversate
• Efect antioxidant 
• Efect anti-imbatranire 
• Pro-colagen 
• Repararea pielii
• Efect vizibil si sesizabil pe piele

Mod de utilizare D - Cream Generame: Aplicati o cantitate mica de produs pe fata perfect curata, apoi raspanditi cu o usoara atingere pana la absorbtie.

Doar pentru uz extern. Aplicati pe pielea intacta. Evitati contactul direct cu conjunctiva oculara.


MAI POTI CITI