HYDRASMECT plicuri păreri forumuri tratamentul diareei acute și cronice. Rezumat prospect, mod de administrare.

Distribuție păreri Hydrasmect plicuri Terapia, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre tratamente diareea infecțioasă, neinfecțioasă si cronică:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,47

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri terapia hydrasmect forum antidiareice


Ce este HydraSmect x 20 plicuri și pentru ce se utilizează

Hydrasmect este un dispozitiv medical cu actiune antidiareica, avand actiune dubla in toate tipurile de diaree (diareea infectioasa, neinfectioasa si cronica). 

Hydrasmect contine diosmectina care absoarbe toxinele si patogenii de la nivelul tubului digestiv si restabileste functionalitatea digestiva, avand efect antiinflamator. Este imbogatit cu electroliti care previn riscul de deshidratare si restabilesc echilibrul electrolitic.

HydraSmect are beneficii multiple:

-creste consistrenta si reduce numarul scaunelor;

-reduce intensitatea si durata diareei apoase si cronice;

-contribuie la refacerea echilibrului hidroelectrolitic, pevenind si tratand deshidratarea;

-reduce durerea asociata bolilor gastrointestinale

Diosmectita este o argilă, silicat natural de aluminiu şi magneziu, cu structură laminară şi vâscozitate ridicată, care îi conferă o putere mare de adsorbţie. Are o capacitate mare de acoperire a mucoasei gastrointestinale, modifică proprietăţile reologice ale mucusului şi ajută la eliminarea toxinelor.

Compoziție HydraSmect

Un plic contine 3,00 g diosmectita, 0,263 g clorura de sodiu, 0,0373 g clorura de potasiu, citrat tripotasic anhidru, citrat trisodic, glucoza.

Mod de administrare HydraSmect

In primele trei zile de administrare:

Copii >2 ani: pana la 4 plicuri pe zi.

Adulti: pana la 6 plicuri pe zi.

Dupa aceasta perioada continuati cu doza redusa la jumatate pana la remisiunea completa a diareei.

Reacții adverse și contraindicații HydraSmect

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. 

Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. 

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisǎ pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.


MAI POTI CITI