INOZITOL GEL 100 ml păreri forumuri remedii problemele articulare și circulație periferica deficitara. Rezumatul prospectului, beneficii.

Despre gelul INOZITOL Bio de la LifeNRG a gasit multe păreri și opinii pozitive pe forumurile dedicate remediilor eficiente pentru tratarea problemelor articulare și a circulației periferice deficitare inclusiv a complicațiilor neuropatiei diabetice.

De aceea, va invităm să vedem împreună care sunt beneficiile, modul de utilizare și compoziția INOZITOL GEL, pentru a ne face o părere în cunoștință de cauză.

În acest rezumat al prospectului găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Inozitol gel Bio; Compoziție Inozitol gel 100 ml; Cum să utilizați Inozitol gel Bio; Reacții adverse posibile si contraindicatii Inozitol gel.

INOZITOL GEL de la ROMHERBA contribuie la îmbunatățirea circulatiei venoase, atenuand fragilitatea vaselor de sange se recomanda si sportivilor pentru masajul picioarelor, dar si persoanelor care stau mult timp in picioare. 

păreri nozitol gel remedii pt picioare grele si obosite

Dupa aplicare, acest gel bio pe bază de inozitol ofera o senzatie placuta de prospetime, relaxare si confort muscular.

BENEFICII și INDICAȚII INOZITOL GEL 

- remediu ideal pentru refacerea, relaxarea picioarelor sau a durerilor provocate de artrita si problemele articulare, circulatie periferica deficitara si mai ales in caz de neuropatie diabetica insotita de furnicaturi la talpi, intepaturi, dureri, amorteli, senzatie de picioare grele;

- contribuie la imbunatatirea circulatiei venoase, atenuand fragilitatea vaselor de sange se recomanda si sportivilor pentru masajul picioarelor, dar si persoanelor care stau mult timp in picioare;

- după aplicare, acesta ofera o senzatie placuta de prospetime, relaxare si confort muscular;

- este recomandat pentru circulatie periferica, furnicaturi, intepaturi, dureri, amorteli, rigiditate, picior diabetic;

- in Neuropatia Diabetica se va utiliza impreuna cu Inozitol Bio LifeNRG capsule pentru rezultate rapide si extern si intern.

Inozitol gel se aplica pe zonele afectate de 2-4 ori pe zi si se maseaza usor cu miscari circulare sau la nevoie

Gel recomandat doar pentru uz extern.

Stimuleaza circulatia sanguina de la  nivel local

Amelioreaza senzatia de picioare grele

Contribuie la relaxarea musculara si la indepartarea furnicaturilor, carceilor, amortelii

Atenueaza fragilitatea vase lor de sange


MAI POTI CITI