PEAGASTRIL păreri forumuri remedii naturale Sindromul de Intestin iritabil. Rezumat prospect, mod de administrare.

Distribuție păreri  Peagastril 15 capsule Naturpharma , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturale pentru tratamentul sindromului de intestin iritabil:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,60

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri peagastril prospect beneficii compozitie contraindicatii

Ce este Peagastril 15 cps Naturpharma și pentru ce se folosește

Peagastril este un remediu  o noua abordare a tratamentului Sindromului de intestin iritabil si dispepsie functionale, pentru dureri abdominale, balonare și gaze.

Peagastril reprezintă o nouă abordare non-medicamentoasă bazată pe palmitoiletanolamidă, melatonină și tărâțe de secară care susțin funcția intestinală normală.

Sindromul de intestin iritabil (SII) cuprinde un spectru de afectiuni functionale caracterizate prin durere abdominala sau disconfort abdominal asociate cu tulburari ale tranzitului intestinal ori ale defecatiei.

Acest sindrom este considerat o afectiune multifactoriala ale carei simptome sunt legate de o disfunctionalitate a comunicarii dintre sistemul nervos central si terminatiile nervoase de la nivelul intestinului, considerate ca reprezentand al doilea creier.

Compoziție Peagastril Naturpharma per 1 capsulă

• Palmitoiletanolamida (forma micronizata) 200 mg 

• Melatonina - 2 mg  

• Tarate de secara cu 50% conținut de fier 100 mg 

Palmitoylethanolamide (PEA) este o substanță care se formează în mod normal în organism atunci când celulele sau țesuturile sale sunt expuse la efecte nocive, stres sau traume. S-a demonstrat că PEA inhibă eliberarea mediatorilor inflamatori din mastocite prin transformarea acestora din celule active în celule în repaus.

Astfel, PEA reduce inflamația din intestine și are un efect analgezic.

Melatonina este un puternic antioxidant care captează și neutralizează radicalii liberi. Melatonina joacă un rol important în sistemul digestiv prin reglarea motilității gastrointestinale, exercitând acțiune antiinflamatoare locală și reducând sensibilitatea intestinală. Toate acestea duc la ameliorarea durerilor abdominale și a balonării și, în plus, îmbunătățesc somnul și starea de spirit.

Tărâțele de secară bogate în fibre reglează conducerea intestinală și captează și elimină toxinele și substanțele nocive din tractul gastro-intestinal.

Mod de administrare Peagastril

1 capsulă de Peagastril dimineața cu aproximativ 30 de minute înainte de mese și 1 capsulă seara înainte de culcare timp de 1-2 luni.

Apoi treceți la administrarea unei capsule cu o ora înainte de culcare pentru o perioadă de 1-3 luni.

Dacă este necesar, doza poate fi crescută din nou la 2 capsule pe zi și durata administrării poate fi prelungită.

Reacții adverse și contraindicații Peagastril

A nu se utiliza în timpul sarcinii, alăptării și a copiilor sub 6 ani.

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Datorită prezenței melatoninei în preparat și a faptului că melatonina este implicată în reglarea somnului, se recomandă ca în decurs de 1-2 ore de la administrarea Peagastril sa nu se conduca vehicule și sa nu se foloseasca utilaje.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

MAI POTI CITI