PULMOVIN Ovidiu Bojor păreri forumuri, compoziție, beneficii și mod de administrare

Distribuție păreri Pulmovin picături, 30 ml, Medicinas, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente de Ovidiu Bojor tratarea plămânilor bolnavi:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri pulmovin ovidiu bojor compozitie efecte adverse

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Pulmovin picături; Compoziție Pulmovin picături; Cum să utilizați Pulmovin picături; Reacții adverse posibile si contraindicatii .

Ce este și Pulmovin picături Medicinas

În urma unor numeroase studii și cercetări, academicianul Ovidiu Bojor a descoperit o formulă unică pe care a transpus-o în compoziția Pulmovin, pentru tratarea plămânilor bolnavi.

PULMOVIN conține uleiuri și extracte naturale de cea mai înaltă calitate și puritate, cu un efect puternic și intens asupra organismului. Puritatea ingredientelor îl face sigur pentru uz intern și extern.

BENEFICII

-previne îmbolnavirea, reduce semnificativ riscul îmbolnăvirilor în cazul în care intrați în contact cu o persoană care suferă de afecțiuni respiratorii;

-reduce riscul îmbolnăvirilor în colectivitate (clase cu mulți elevi, birouri cu mulți angajați etc.);

-ușurează respirația atât în timpul zilei cât și pe perioada nopții;

-calmează tusea, contribuie la eliminarea tusei productive;

-purifică aerul;

-reface funcția de apărare și distrugere a virusurilor și a altor organisme patogene în mucoasa nazală și orală;

-acționează ca antiinflamator al sistemului respirator;

-are efect antiseptic, antiviral, antimicrobian, antibacterian, dezinfectant al căilor respiratorii;

-ajută la vindecarea mai rapidă în cazul în care suferiți de afecțiuni respiratorii;

-crește confortul bolnavului, scurtează perioada de convalescență.

Afecțiuni în care este recomandat PULMOVIN: răceli, gripe, guturai, rinite acute sau alergice, sinuzită, faringită, amigdalită, traheită, traheobronșită, bronșita acută sau alergică, pneumonii, BPOC, guturai, răceală, gripă, candida orofaringiană, alte afecțiuni respiratorii.

Compoziție Pulmovin

- Ulei esențial CIMBRU DE CULTURĂ (Thymus vulgaris);

- Ulei esențial ANASON (Pimpinella anisum);

- Ulei esențial EUCALIPT (Eucalyptus globulus);

- Extract hidrogliceric de PROPOLIS;

- Extract etilic 2:1 din părți aeriene de ROUA CERULUI (Drosera rotundifolia);

- Extract etilic 2:1 de CIUBOȚICA CUCULUI (Primula officinalis).

Mod de administrare Pulmovin

PULMOVIN este un produs cu spectru larg, are mai multe întrebuințări și moduri de administrare. Mai jos, enumerăm câteva dintre ele:

Uz intern:

-3 picături de 3 ori pe zi, diluate în puțină apă călduță. Se ia acest amestec și se ține în gură minimum 30 de secunde până la 5 minute și apoi se înghite. În acest fel distrugem agenții patogeni și virusurile din cavitatea bucală, uleiurile conținute se evaporă și pot pătrunde în nas, faringe, laringe și bronhii, până la plămâni.

Uz extern:

-Masaj cu efect revigorant: în cazul în care o afecțiune respiratorie are ca și efect dureri musculare, se pot adăuga 1-2 picături într-o cremă sau gel cu care se face un masaj pentru a activa circulația, în acelasi timp uleiurile volatile din compoziție ușurând și respirația.

-Aromaterapie: se adaugă 2-3 picături în apă și se pune în lampa de aromaterapie sau în  difuzorul de aromaterapie, Substanțele active eliberate în aerul din cameră, destind și degajează căile respiratorii și dezinfectează aerul din încăpere. Acest mod de utilizare este indicat mai ales în timpul nopții.

-Inhalații calde: se adaugă 2-3 picături în 300 – 500ml apă fierbinte și se fac inhalații apropiind gradual nasul și gura de vasul în care s-a făcut amestecul, având grijă să aveți capul acoperit cu un prosop mare care să acopere și vasul. Atenție, începeți inhalațiile fiebinți de la o distanță mai mare la început și apropiați fața gradual de vasul în care ați preparat amestecul.

-Inhalații reci: se pun 1-2 picături în palme, se freacă energic palmele, și apoi ținem mâinile sub formă de căuș, apropiindu-le de nas ca să inspirăm uleiurile degajate.

-Băi calde: se aplică 5-10 picături în apa de baie. Se stă cât mai relaxat în cadă cam 15 minute, având grijă ca apa din cadă să fie până la mijlocul pieptului (să nu acopere pieptul).

-Noaptea se pot aplica 2-3 picături pe un prosop umed care se pune la distanță de aproximativ un metru de cap pe perioada somnului. Acest mod de utilizare se poate folosi în siguranță și la copii mai mici.

-Se poate aplica cu un masaj ușor o picatură din acest produs pe mijlocul pieptului pentru o respirație mai bună și pentru a calma accesele de tuse.

Reacții adverse și contraindicații Pulmovin

A nu se folosi de către persoanele alergice la oricare dintre componenetele produsului, consultați cu atenție compoziția înainte de utilizare

A nu se folosi de către femei însărcinate sau care alăptează.

Pentru uz intern, nu se utilizează la copii cu vârsta sub 14 ani decât la recomandarea specialistului.


MAI POTI CITI