REMEDII Naturale pentru durerile de spate păreri forumuri leacuri naturiste durerea de spate

Recomandări leacuri pentru durerile de spate, remedii antiinflamatoare naturale pentru durerile spate, remedii pentru durerile de spate cu păreri bune pe forumuri


♦ Remedii bune pentru durerile de spate cu păreri bune: Gheara-diavolului

Datele clinice sugerează ca o doza de 50 mg de harpagosid, unul dintre ingredientele active din planta numita gheara-diavolului, pot reduce durerile cronice de spate.

Gheara-Diavolului poate fi eficienta in tratarea durerilor de spate, deoarece substantele din aceasta planta reduc inflamatiile si umflaturile ce pot provoca durere.

Contribuie la reducerea intensității și frecvenței durerilor articulare ajută la menținerea funcționarii normale a articulațiilor susține mecanismele de protecție împotriva stresului oxidativ.
forum pareri remedii naturale dureri de spate antiinflamatoare


Gheara-Diavolului se comercializeaza in mai multe forme însă s-a demonstrat că administrarea sub formă de extract are o acțiune mai puternică față de administrarea pulberii simple, datorită concentrațiilor mari de substanțe active: iridoide (harpagozida, procumbidă și harpagida), esteri heterozidici (verbăscozida, acteozidă și izoacteozidă), acizi triterpenici (ursolic și oleanolic), fitosteroli (stigmasterol și beta-sitosterol), flavonoide (luteolina și kaempferol).

♦ Remedii pentru durerile de spate apreciate pe forumuri: Glucozamina si condroitina

Glucozamina si condroitina sunt compuși care se gasesc in mod normal in organism, in cantitati mari, in tesutul conjunctiv. Glucozamina si condroitina reprezinta o parte integranta a cartilajului.

De-a lungul timpului, au fost realizate studii care au aratat ca glucozamina si condroitina au un impact asupra durerilor cronice la genunchi, dar si asupra durerilor de spate, insa in cazul unora dintre pacienti functioneaza, in cazul altora, nu.

Exista si câțiva factori pe care trebuie sa ii luati in seama, care pot contribui pozitiv sau negativ, printre care vârsta si starea generala de sanatate.

♦ Remedii naturale pentru durerile de spate antiinflamatoare: Rădăcina de tătăneasă

Persoanele care au folosit un unguent care conține extract pe baza de tătăneasă pentru 5 zile au redus intensitatea durerilor de spate cu 95%, potrivit unui studiu.

In comparatie, un grup caruia i-au fost administrate pastile placebo au raportat o reducere a intensitatii durerii de 38%, potrivit unui studiu publicat in British Journal of Sports Medicine. Nu folositi unguentele cu tătăneasă mai mult de 10 zile deoarece acesta poate deveni toxic.

♦ Remedii naturale pentru durerile de spate: Capsaicina

Capsaicina este o substanta continuta de ardeiul iute, folosita de-a lungul anilor in scopuri medicinale.

Capsaicina se utilizeaza sub forma de crema, aplicata de trei-patru ori pe zi, sau sub forma de plasturi de unica folosinta.

Capsaicina actioneaza prin desensibilizarea canalelor care transmit semnalele dureroase receptorilor din creier.

ATENTIE! Unele remedii naturale pentru durerile de spate pot interactiona cu alte medicamente si pot cauza complicatii, iar altele s-ar putea, pur si simplu, să nu functioneze.


MAI POTI CITI