VIZUALMAX păreri forumuri vitamine pentru îmbunatățirea vederii natural. Rezumat prospect, beneficii.

Distribuție păreri Naturalis VizualMax capusle, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru îmbunatățirea vederii în mod natural:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri vizualmax capsule îmbunatățirea naturala a vederii


Ce este Naturalis VizualMax și pentru ce se utilizează

Naturalis VizualMax este un supliment alimentar cu o formula complexa care ajuta la mentinerea normala a vederii. 

BENEFICII NATURALIS VIZUALMAX

• Datorita acidului DHA (din uleiul de peste), a vitaminei B2 si a zincului, contribuie la mentinerea vederii normale.

• Cuprul contribuie la protejarea constituentilor celulari, iar seleniul si vitaminele A, B2, C si E la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

• Vitamina C contribuie la formarea colagenului, care ajuta la functionarea normala a vaselor de sange. 
Contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E.

Compoziție VizualMax

VizualMax contine acizi grasi Omega-3, vitaminele A, B2, C si E si un complex de minerale care contribuie la mentinerea sanatatii ochilor si la imbunatatirea vederii.

Complexul de minerale contine zinc, seleniu, cupru, betacaroten, zeaxantina si luteina, nutrienti esentiali pentru protectia celulelor impotriva stresului oxidativ si pentru o vedere sanatoasa.
 
Luteina si zeaxantina sunt doua substante recunoscute pentru imbunatatirea vederii si sunt extrase din flori de craite. 

Luteina si zeaxantina  se gasesc in cantitate mare in retina si in macula (o zona mica care se gaseste in centrul retinei), retina fiind responsabila de perceperea imaginilor. 

Pe masura ce inaintam in varsta, creste riscul de deteriorare a maculei si, de aceea, un aport de luteina si zeaxantina poate contribui la mentinerea unei vederi optime.

Acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru sanatatea organismului contribuind la buna functionare a sistemului nervos, pentru sanatatea sistemului cardio-vascular dar au un rol esential si pentru sanatatatea si imbunatatirea vederii.

In conditiile in care organismul uman nu are capacitate de a-i produce singur, acizii grasi Omega-3 trebuie sa fie inclusi in dieta zilnica (prin consumul de alimente bogate in Omega-3) sau prin suplimente alimentare.

Mod de administrare VizualMax

1-2 capsule pe zi, dupa masa cu o cantitate suficientă de apă.

MAI POTI CITI