ZET ZET Forte păreri forumuri spray-uri împotriva înțepăturii de țânțari, căpușe și altor insecte

Distribuție păreri  ZET ZET Forte, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune și eficiente spray-uri repelente care oferă protecție combinată, împotriva înțepăturii de țânțari, căpușe:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,56

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

zet zet forte pareri spray repelent natural impotriva căpușelor si țânțarilor

Ce este spray-ul ZET ZET Forte și pentru ce se utilizează

Zet Zet Forte este un spray repelent care oferă protecție combinată, împotriva înțepăturii de țânțari, căpușe și altor insecte, conceput pe baza celei mai puternice substanțe, împotriva mușcăturilor de insecte, întâlnite în natură: uleiul esențial de Eucalipt de lămâie (Eucalyptus citriodora).

Zet Zet Forte este un repelent (agent de respingere) împotriva insectelor de zece ori mai puternic decât majoritatea alternativelor „naturale”deoarece spre deosebire de uleiul esențial de Eucalyptus citriodora, care se regăsește în mod obișnuit la repelenții „naturali”, uleiul de eucalipt de lămâie din Zet Zet Forte este obținut printr-o tehnologie specială care crește concentrația compusului său activ de zeci de ori.

Uleiul de Eucalipt de lămâie este eficient împotriva unui număr mare de insecte care mușcă, inclusiv țânțari și căpușe. 

BENEFICII

• O alternativă la preparatele care conțin DEET
• Cu ulei concentrat de Eucalipt de lămâie (PMD)
• Eficient împotriva mușcăturii de țânțari, căpușe și altor insecte
• Eficient până la 6 ore
• Fără parfumuri
• Potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 2 ani

Compoziție ZET ZET Forte

Ulei de eucalipt de lămâie (Eucalyptus citriodora), hidratat, ciclizat (CAS: 1245629-80-4, CE: 800-429-0) 300 g/kg (30%).

De asemenea, conține citronelal, citronelol, eucaliptol, linalol, lămâie și gaz propulsor (propan și butan). 

Mod de utilizare ZET ZET Forte 

Spray-ul anti-țânțari și căpușe ZZ Forte este gata de utilizare și poate fi folosit din orice poziție a flaconului. 

Pulverizați pe piele și haine de la o distanță de aproximativ 20 cm până la udare. 

Reacții adverse și contraindicații ZET ZET Forte 

A nu se utiliza la copii cu vârsta sub 2 ani.

Doza zilnică maxim admisă pe pielea unui adult este de 12 g. Nu aplicați pe pielea lezată sau pe pielea cu arsuri solare. 

Tratați cu atenție zona feței, pulverizând pe mână și apoi aplicați ușor pe piele evitând contactul cu ochii și gura. În caz de iritație a pielii, întrerupeți utilizarea. 

La copii, aplicarea pe piele trebuie făcută de către un adult, care pulverizează spray-ul pe palmele mâinilor și freacă pielea copilului. 

Nu aplicați pe palmele copilului pentru a evita contactul cu ochii sau gura. Spălați-vă bine mâinile după folosire.

MAI POTI CITI