ALFOR-T spray pareri forum remedii pentru picioare urat mirositoare in farmacie

Distribuție păreri Alfor-T spray impotriva transpiratiei excesive a picioarelor, 110 ml, Tis Farmaceutic, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre spray impotriva transpiratiei picioarelor, unguent pentru mirosul picioarelor, cel mai bun spray pentru picioare transpirate:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

alfor t spray pareri picioare urat mirositoare

Ce este Alfor-T spray impotriva transpiratiei

Daca te confrunti cu problema transpiratiei excesive a picioarelor, antebratelor si axilelor, TIS Alfor T-spray este solutia pentru tine.  

Contine alaun de potasiu cu acțiune antiseptica si astringenta, care previne mirosul neplăcut al picioarelor si împiedică răspândirea bacteriilor. 

In plus, Tis Alfor T-Spray conține extract de coada șoricelului, care ajuta la eliminarea toxinelor prin transpiratie si are efect astringent.

Transpirația anormală a picioarelor poate provoca iritații (în special pe suprafețele cutanate sensibile, dintre degete) care favorizează dezvoltarea microorganismelor și apariția ciupercilor. 

ALFOR-T spray împiedică acumularea și descompunerea transpirației, fără să oprească acest proces fiziologic necesar; datorită acțiunii antiseptice și astringente, mic­șorează porii și protejează epiderma.

Compoziție Alfor-T spray

Alaun de potasiu, extract de coada-șoricelului, excipienți.

Mod de utilizare Alfor-T spray

Aplicatii locale, dimineața si seara, dupa spălare.

Reacții adverse și contraindicații Alfor-T spray

Nu s-au evidențiat


MAI POTI CITI