DIABEXAL capsule păreri forumuri remedii naturale pentru diabet tip II. Rezumat prospect, beneficii.

Distribuție păreri Diabexal, 50 capsule, FarmaClass, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturale pentru persoanele bolnave de diabet tip II (insulino-independent):

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

pareri diabexal forum remedii reducerea glicemiei


În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Diabexal, 50 capsule, FarmaClass; Compoziție Diabexal; Cum să utilizați Diabexal ; Reacții adverse posibile si contraindicații Diabexal.

Ce este Diabexal și pentru ce se folosește

Diabexal este un supliment care are în compoziție o combinatie de substante biologic active de origine vegetala si zinc ce au ca efect combinat scaderea nivelului glicemiei; au de asemenea un puternic caracter detoxifiant, antioxidant. 

Este indicat ca și adjuvant în diabetul tip II (insulino-independent); cazuri de toleranță scăzută la glucoza; hiperlipidemie.

Eficacitate semnificativa o are extractul de momordica cu beneficii clinic demonstrate privind scaderea nivelului glicemiei. 

Diabexal FarmaClass actioneaza prin scadere nivelului glucozei din sange. Favorizeaza recaptarea celulara a glucozei, determinând eliberarea de insulina si potentând efectele acesteia. 

De asemenea numeroase studii clinice au demonstrat capacitatea extractului de momordica privind scaderea nivelului de colesterol si a trigliceridelor. 

Asocierea dintre afin, dud negru, urzica, mesteacan, zinc si extractul de momordica fac ca Diabexal sa aiba actiune complexa si eficienta ca adjuvant in diabetul insulino-independent.

Compoziție Diabexal capsule

• Momordica charantia (castravete amar) 80 mg,

• Vaccinum myrtillus (afin) 40 mg, 

• Morus nigra (dud negru) 80 mg, 

• Urtica dioica (urzica) 40 mg, 

• Betula spp (mesteacan) 40 mg, 

• Zinc 2.5 mg

Mod de administrare Diabexal

1 capsulă x 3 /zi, luate înainte de masă cu un pahar de apa. 

Se recomanda administrarea repetata a produsului.

Reacții adverse și contraindicații Diabexal FarmaClass

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăși doza zilnică recomandată. 

A se păstra la loc uscat, ferit de căldură. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat.


MAI POTI CITI