Dr.Max VITAMINA C long effect 500 mg păreri forumuri remedii imunitate, prospect, beneficii, administrare și prețuri

Părerea comentariilor despre Dr.Max Vitamina C long effect 500 mg extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru întărirea sistemului imunitar la copii și adulți fără efecte secundare:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Păreri Negative- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,49

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Cum și pentru ce se utilizează Dr.Max Vitamina C long effect 500 mg ; Compoziție Dr.Max Vitamina C long effect 500 mg ; Cum să utilizați Dr.Max Vitamina C long effect 500 mg ; Reacții adverse posibile si contraindicații Dr.Max Vitamina C long effect 500 mg .

Ce este și pentru ce se utilizează Dr.Max Vitamina C long effect 500 mg


Contribuie la menținerea funcționarii normale a sistemului imunitar si a celui nervos. 
Dr.Max Vitamina C long effect 500 mg pareri forum remedii imunitate


Ajuta la reducerea oboselii si a extenuării, formarea normala a colagenului pentru funcționarea normala a sistemului osos, a pielii, ligamentelor, dinților si gingiilor si creste absorbția fierului in organism.

O serie de cercetări scot la iveala faptul ca vitamina C poate reduce cantitatea de acid uric din sânge si, prin urmare, poate proteja organismul de atacurile de guta.

Compoziție Dr.Max Vitamina C long effect 500 mg


Vitamina C - 500 mg

Gelatina, agenți de îngroșare (dextrina de porumb, amidon de porumb), agent de glazurare (shellac), agent de încărcare

Mod de administrare Dr.Max Vitamina C long effect 500 mg


1 capsula zilnic.

Reacții adverse și contraindicații Dr.Max Vitamina C long effect 500 mg


Este bine de știut ca la doze peste 400 mg, vitamina C este eliminata prin urina, iar o doza zilnica de peste 2000 mg (maximum recomandat) poate sa provoace greața, diaree, durere abdominala si poate influenta analizele de sânge pentru glicemie.

Cum și de unde cumperi Dr.Max Vitamina C long effect 500 mg la cel mai bun preț


♦ VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și Plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților cum este www.drmax.ro


MAI POTI CITI