Păreri capsula de slăbit Extract de Plante ”Beautiful and Slim” Lakshmi. Rezumat prospect, beneficii.

Distribuție păreri  capsula de slăbit Extract de Plante ”Beautiful and Slim” Lakshmi , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Super slim capsula de slabit pareri,Capsula de slabit british pharma pareri, Pareri Capsula de SLABIT arpfarm, Capsula de slabit cu probiotic:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,55

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

capsula de slabit  Extract de Plante Beautiful and Slim Lakshmi pareri forum

Ce este Extract de Plante ”Beautiful and Slim” Lakshmi 100 capsule și pentru ce se utilizează

Produsul contine 100 de capsule pe baza de extracte din plante medicinale, ce intaresc puterea digestiva, sunt benefice pentru circulatia sangelui si favorizeaza ameliorarea celulitei si a tesutului adipos. 

Extractul natural Beautiful & Slim  Lakshmi este util pentru a sustine curele de slabire si contine elemente hranitoare care ajuta functionarea tesuturilor in cazul retentiei de lichide.

Compoziție Extract de Plante ”Beautiful and Slim” Lakshmi

Ingrediente: Agent de ingrasare, ext. uscat din tulpina de ananas, radacina de brusture, radacina de păpădie, flori de soc negru; petale de galbenele, ceai Java (frunze de ortosifon), frunze de ceai verde, vârfuri înflorite de cretusca, antiaglomerante: siliciu, stearat de magneziu.

Ceaiul de Java are acţiune: diuretică - eliminarea crescută a sărurilor de sodiu şi economisirea pentru organism a sărurilor de potasiu, slab spasmolitică, antimicrobiană, antiflogistică, uricozurică.

Mod de administrare Extract de Plante ”Beautiful and Slim” Lakshmi

Ca și completare corespunzătoare a unui regim alimentar poate consta in 6-8 capsule pe zi, ce vor fi administrate dupa masa, cu apa.

Durata tratamentului Pentru a avea rezultate vizibile: 4 săptămâni urmate de o săptămână de pauza (sunt indicate 3 sau mai multe cicluri de acest tip).

Reacții adverse și contraindicații 

Nu s-au evidențiat la dozele recomandate.

MAI POTI CITI