PROCOR T păreri forumuri, beneficii supliment natural TIROIDĂ. Rezumat prospect, prețuri.

Distribuție păreri  Procor T, 30capsule, Sunwave, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Procor T prospect contraindicatii, a luat cineva Procor T tiroida:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,57

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este Procor T Sunwave și pentru ce se folosește

pareri procor t forum remedii naturiste tiroida

Ajuta la o buna functionare a glandei tiroide si mentinerea functiei normale tiroidiene. 

Conezima Q10 este o substanta ce se afla in compozitie si are rol asemanator vitaminelor, prezenta in toate celule organismului, in special a celor cu activitate foarte intensa: inima, ficat, creier. 

Este indispensabila datorita rolului major detinut in producerea de energie necesara desfasurari normale a proceselor biochimice ale celulelor organismului (este implicata in toate procesele producatoare de energie si in stocarea energiei in celule).

Beneficii Procor T:

• Mio-inozitol este unul dintre cei 9 izomeri ai inozitolului si este o substanta de care organismul ae nevoie pentru o buna functionare, fiind un factor important la nivel celular;

• Coenzima Q10 este un antioxidant intracelular care protejeaza membranele fosfolipidice si proteinele din membranele mitocondriale de actiunea radicalilor liberi;

• Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidratilor, al macronutrientilor, al acizilor grasi si la sinteza normala a proteinelor;

• Cuprul contribuie la metabolismul energetic normal si la protejarea constituientilor celulari impotriva stresului oxidativ;

• Seleniul contribuie la functionarea normala a glandei tiroide si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Compoziție capsule Procor T

Mio-inozitol 500 mg

Zinc – 15 mg

Cupru – 0,5 mg

Seleniu – 100 mcg

Mod de administrare Procor T

Oral - 1 capsula/zi cu o cantitate de apă corespunzătoare, sau conform recomandarii medicului de specialitate.

Reacții adverse și contraindicații Procor T Sunwave

La dozele recomandate nu s-au evidențiat.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.


MAI POTI CITI