PropoGrip OMNIMUN păreri forumuri. PropoGrip OMNIMUN prospect, beneficii, compoziție, utilizare.

Părerea comentariilor despre PropoGrip OMNIMUN Hyllan extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre remedii naturale pentru imunitate și întărirea sistemului de apărare al organismului:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Păreri Negative- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,52

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Cum și pentru ce se utilizează PropoGrip OMNIMUN ; Compoziție PropoGrip OMNIMUN ; Cum să utilizați PropoGrip OMNIMUN ; Reacții adverse posibile si contraindicații PropoGrip OMNIMUN .


PropoGrip OMNIMUN pareri forum remedii naturale pentru imunitate

Ce este și pentru ce se utilizează PropoGrip OMNIMUN


PropoGrip OMNIMUN este un produs de noua generatie, cu o combinatie complexa si unica de ingrediente, ce imbina proprietatile imunostimulatoare dovedite clinic ale complexului activ brevetat Wellmune® si doi antioxidanti puternici: Vitamina C si Vitamina B2, pentru potentarea actiunii de sustinere a sistemului imunitar.

Formula complexa, ingredientele premium, cu efecte studiate si in concentratii mari, fac din produsul PropoGrip OMNIMUN o alegere corecta, informata si eficienta pentru echilibrul sistemului imunitar.

Beneficii PropoGrip OMNIMUN

➤ Sustine sanatatea si echilibrul sistemului imunitar
➤ Contribuie la functionarea normala a mecanismelor de autoaparare ale organismului
➤ Creste rezistenta organismului in timpul sezonului rece
➤ Reduce incidenta racelilor si a gripei
➤ Susține si protejeaza organismul de infectii bacteriene si virale, ajutand celulele sistemului imunitar in respingerea si neutralizarea agentilor patogeni
➤ Stimuleaza raspunsul imun in gripe si viroze, reducand simptomatologia si favorizand eliminarea mai rapida a virusului din organism
➤ Reduce inflamatia cailor respiratorii in gripe si viroze
➤ Mentine sanatatea membranelor mucoase
➤ Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, in perioadele de efort fizic si intelectual intens
➤ Combate efectele negative ale stresului asupra organismului
➤ Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
➤ Contribuie la mentinerea metabolismului energetic normal
➤ Sprijina functionarea normala a sistemului nervos

Compoziție PropoGrip OMNIMUN


♦ Vitamina C - 1000 mg
♦ Wellmune (cu minim 75% 1,3/1,6 beta-glucan) - 250 mg
♦ Pulbere de tinctura de propolis 30% - 30 mg
♦ Zinc  - 10 mg
♦ Vitamina B2 - 1.40 mg
♦ Seleniu - 58 µg

Wellmune® este o substanta polizaharida (1,3/1,6 beta-glucan), ce se gaseste in mod natural in cateva alimente, inclusiv ovaz, secara si anumite ciuperci sau drojdii si care reprezinta o inovație in sustinerea sistemului imunitar si a functionarii normale a mecanismelor de autoapărare ale organismului.

Mod de administrare PropoGrip OMNIMUN


Se recomanda administrarea unui plic pe zi, in timpul zilei sau in timpul unei mese. Continutul plicului se dizolva intr-un pahar cu apa sau ceai, la temperatura camerei. Se poate consuma, de asemenea, prin dizolvarea pulberii direct sub limba.

Se consuma 10 plicuri pe luna, respectiv o cutie de PropoGrip OMNIMUN. Se poate relua consumul, in aceeasi cura de 10 plicuri, luna urmatoare.

Reacții adverse și contraindicații PropoGrip OMNIMUN


NU se cunosc la dozele recomandate.


MAI POTI CITI