REMEDII populare pentru impotență. Cele mai bune leacuri din plante pentru bărbați

Recomandări cum alegi cel mai bun leac popular pentru poțență? Ce proprietăți și caracteristici trebuie să aibă ceaiul de putut masculin ca să satisfacă nevoile tale? Top cele mai bune remedii pentru bărbați. Citește ghidul nostru și alege informat după scorul părerilor de pe forumuri.


Recomandări remedii creșterea vigorii bărbătești pe cale naturală


Printre plantele folosite în stimularea apetitului intim se află ţelina – din care se pot prepara sucuri, scorţişoara – cinci-zece grame de scorţişoară zilnic adăugate în vinul roşu, condimentele iuţi, în special ardeiul iute, seminţele precum nucile, alunele şi migdalele. 

Se pot face cure de 4, 6 săptămâni cu următoarele reţete: 

200 de mililitri de morcovi plus 140 de mililitri de ţelină şi 60 de mililitri de pătrunjel 

sau mai putem face următoarea combinaţie: 

300 de mililitri de cartof plus suc de ardei în cantităţi folosite în fucţie de toleranţa fiecăruia 

Alimente potenta barbati leacuri populare pentru potenta

Leacuri populare pentru potență secrete pentru potențăPolenul în cantităţi între 15 şi 20 de grame pe zi produce o stare de euforie şi excitare cu efect specific asupra testiculelor, activând şi procesul de speramatogeneză prin acţiune benefică. 

Lăptişorul de matcă, care normalizează funcţia glandei suprarenale producătoare de hormoni sexuali masculini, conţine acetilcolină, mediator chimic ce produce vasodilataţie, fenomen indispensabil erecţiei peniene.

În tratamentele cronice de prostată se poate folosi veninul de albine şi propolisul, care constituie, la rândul lui, un bun mijloc de trezire a libidoului diminuat. 

Veninul de albine duce la retragerea inflamaţiei prostatei, care are ca efect reducerea volumului glandei şi, deci, suprimarea durerilor, favorizând erecţia. Este bun şi în tratarea sterilităţii, iar în 80-90 la sută din cazuri îşi dovedeşte eficienţa.

Cresterea potenței pe cale naturală plante pentru vigoare bărbătească


Se poate administra zilnic 30 de grame de panax ginseng, se poate face o infuzie de florescenţă de morcov, la 5 grame de plantă se pun 250 de mililitri de apă, tinctură din rădăcina de Brânca Ursului – zece picături pe zi, are efect afrodisiac prin vasodilataţie periferică cu acţiune directă pe aparatul genital al femeilor, dar şi al bărbaţilor. 

Se mai poate folosi Tinctură de Coriandru pentru persoanele care suferă de impotenţă pe fond emoţional, deoarece favorizează scăderea lipidelor din sânge și ajută la buna funcționare a sistemului nervos.

Cum și de unde cumpăr cele mai bune plante pentru potență masculină


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarele online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.


MAI POTI CITI