REYVOW păreri apreciative tratament nou pentru MIGRENE. cu efecte adverse minime

Un nou medicament inovativ, REYVOW (Lasmiditan), are parte de păreri și opinii pozitive din partea comunității științifice și a pacienților care suferă de MIGRENE care nu vor sa răspunda in niciun fel la tratamentele clasice.

Reyvow este un medicament care reduce durerea de cap moderată până la severă în decurs de două ore de la administrare. 

Mai mult chiar, Reyvow are avantajul de a nu produce fotofobie sau greață. 

Reyvow reprezintă o descoperire în tratamentul migrenelor, fiind o opțiune excelentă pentru acești pacienți, inclusv prin faptul că are efecte adverse minime.

Administrat într-o singură doză, medicamentul Reyvow oferă posibilitatea de a elimina rapid și complet durerea din migrena moderată până la severă în doar 2 ore.

Reyvow este un medicament non-opioid și non-narcotic și, conform datelor clinice disponibile în acest moment, utilizarea acestuia nu creează dependență fizică.

Reyvow pareri forum tratament migrene fara efecte adverse

În doar două ore și cu o singură doză, Reyvow a reușit să elimine rapid și complet durerea cauzat de migrene. De asemenea, este eficient în controlul și ameliorarea simptomelor asociate migrenei, cum ar fi aurele.

Reyvow este comercializat sub formă de tablete cu două concentrații diferite, de 50 mg și 100 mg. 

Cele mai frecvente efecte secundare ale medicamentului Reyvow sunt amețelile, oboseala, somnolența, greața, vărsăturile și slăbiciunea musculară.

În plus, deoarece medicamentul acționează asupra sistemului nervos central, în timp ce te afli sub tratament, nu trebuie să conduci sau să efectuezi sarcini care necesită multă atenție. 

Din acest motiv, trebuie să ai grijă dacă ești nevoit să folosești utilaje cel puțin 8 ore după ce ai luat Reyvow.

Noutatea constă în faptul că Reyvow este singurul medicament din familia sa cu aprobarea FDA. Deoarece este un agonist al receptorului 5-HT1F, acest medicament acționează atât central, cât și periferic.

Au avut loc mai multe studii, iar rezultatele au arătat că un procent mai mare de pacienți tratați cu Reyvow au scăpat de migrene la două ore după prima doză, în comparație cu participanții la studiu care au luat un medicament placebo.

Rezumând, conform prospectului, efectele adverse ale Reyvow sunt:

• Ameţeală
• Oboseală
• Senzație de furnicături sau amorțeală
• Somnolenţă
•  Greață și vărsături

Alte măsuri de precauție care trebuie luate în considerare în timpul tratamentului cu Reyvow includ posibilitatea de a dezvolta depresie a sistemului nervos central sau sindrom serotoninergic.


MAI POTI CITI