Acne Control Spray de Corp păreri forumuri, beneficii, mod de utilizare. Rezumat prospect.

Distribuție păreri Pharmacore Acne Control Spray de Corp  50 ml,  raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cât timp se utilizează și dacă a avut cineva rezultate:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,58

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Opiniile clienților despre Pharmacore Acne Control Spray de Corp sunt în principal bune și exprimă anticiparea și încrederea acestora în beneficiile acestui produs.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Pareri-Spray-Corp-Pharmacore-Acne-Control-forum remedii acnee


Ce este Pharmacore Acne Control Spray de Corp și pentru ce se folosește

Pharmacore Acne Control Spray de Corp este recomandat pentru intretinerea si ingrijirea zonelor cu acnee mai putin accesibile ale corpului, umeri, spate si piept. 

Acesta contribuie eficient in reducerea rosetii, inhiba dezvoltarea punctelor negre si a cosurilor si reechilibreaza secretia de sebum, favorizand vindecarea pielii.

Este indicat atât tinerilor cât și adulților care se confruntă cu piele grasă, acneică sau seboreică.
Indicat pentru acoperirea zonelor puțin accesibile ale corpului (umeri, spate și piept). 

Reduce roșeața și formarea punctelor negre și albe. 

Reglează efciient secreția de sebum.

Este indicat pentru pielea grasă, seboreică sau predispusă la acnee, în formele ușoare sau moderate de acnee, la adolescenți, tineri, adulți.

Compoziție Pharmacore Acne Control Spray de Corp

Biopep 15®/ oligopeptide 10%, Rtf1®/ colostru, acid salicilic, niacinamida, glicerina, ulei ricin, extract Boswellia Serrata, extract miere, extras târâte orez.


Mod de utilizare Pharmacore Acne Control Spray de Corp

Se începe cu o aplicare/zi, se crește la 2-3 aplicări /zi la nevoie, dimineața și seara, pe spate, umeri, piept.

Cât timp se utikizează: minim 3 -  6 luni

Curată pielea cu Pharmacore® Acne Control Gel pentru Curățare înainte de aplicare și asociază cu suplimentul Pharmacore® Oral (plicuri) pentru a avea beneficiile complete ale terapiei IN/OUT


MAI POTI CITI