ALERACT comprimate păreri pozitive forumuri nutrienți de bază în timpul sarcinii

Să ne facem o părere despre ALERACT comprimate utilizate în timpul sarcini, un supliment de bază apreciat pozitiv în opiniile de pe forumurile viitoarelor mămici.

Potrivit prospectului, Aleract Lo.Li. Pharma este un supliment alimentar bazat pe o combinatie optima de acid α-lipoic, magneziu si vitamina B6, nutrienți esențiali pentru a duce la capăt o sarcină.

Aleract este astfel conceputa pentru a sustine viitoarea mamica in timpul sarcinii, ajutand la reducerea sanselor de aparitie a complicatiilor ce ar duce la travaliu prematur, nastere prematura sau avort spontan. 

Suplimentul Aleract scade viteza procesului de dilatare a cervixului, creste rezistenta membranelor si reduce contractiile.

Acidul Alfa-Lipoic din compoziția Aleract restabileste echilibrul inflamator, reducand riscul de avort spontan si nastere prematura. 

pareri aleract comprimate pentru sarcina

Acidul alfa lipoic este implicat in productia de energie la nivelul fiecarei celule, favorizand metabolismul celular al glucozei, ajuta la mentinerea unor valori optime ale vitaminei E si C in sange, promoveaza productia de coenzima Q10 si glutation in organism.

Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului mulscular iar in combinatie cu vitamina B6 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului nervos, reducand de asemenea oboseala fizica sau psihica.


Aleract este indicat a se folosi drept coadjuvant in caz de:

- Avort spontan
- Travaliu prematur
- Risc de nastere prematura
- Dismenoree primara
- Sindrom premenstrual

Compozitie Aleract per/2 tablete                
  • Acid α- lipoic    600 mg                 
  • Magneziu        450 mg               
  • Vitamina B6     2,6 mg   

Mod de administrare: Aleract: 2 comprimate pe zi pana in saptamana 36-37 a sarcinii

ATENȚIE! 

Nasterea prematura poate expune nou-nascutul la riscuri post-natale precum:

- Afectiuni respiratorii

- Afectiuni neurologice (în principal la sistemul nervos central)

Dacă copilul este născut sub 27 saptamani: va avea nevoie de ingrijire specializata in Unitatea de Terapie Intensiva Neonatala, avand un risc crescut de hipotermie, hipoglicemie, hipotensiune arteriala si infectii si va avea nevoie de suport respirator.


MAI POTI CITI