BEMAGNUM FORTE rezumat prospect, păreri forumuri, beneficii și mod de utilizare

Distribuție păreri BEMAGNUM FORTE comprimate Laropharm, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente pentru stres, astenie, insomnie, spasmofilie:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,58
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Majoritatea opiniilor pozitive despre Laropharm BeMagnum Forte exprimă încrederea și multumirea clienților.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

pareri-laropharm-bemagnum-forte-30-comprimate

 
Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este BeMagnum Forte și pentru ce se folosește

Laropharm BeMagnum Forte este un supliment nutritiv utilizat pentru tratarea carentelor de magneziu si/sau vitamina B6, in anxietate, rezistenta scazuta la stres, astenie, insomnie, spasmofilie, crampe musculare.

Magneziul reprezintă un cofactor esential pentru peste 300 de enzime implicate in procesele de biosinteza si in metabolismul energetic al organismului. 

Magneziul contribuie la consolidarea si mentinerea robustetii oaselor si dintilor, la funcționarea normala a sistemului muscular și a miocardului, la transmiterea impulsurilor nervoase. 

De asemenea, magneziul este un factor important implicat in balanta electrolitica a organismului, in diviziunea celulara, in sinteza proteinelor si coagularea normala a sangelui.

Vitamina B6 favorizeaza absorbtia si metabolismul magneziului in organism. 

Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, imunitar si endocrin, la sinteza proteinelor si a glicogenului, formarea de noi globule rosii pentru transportul oxigenului in organism.

Compoziție  BeMagnum Forte

Vitamina B6 4.2 mg, 

Magneziu 48 mg
 
Mod de administrare  BeMagnum Forte

1 comprimat/zi, dupa masa principala

BeMagnum Forte reacții adverse și contraindicații

Tratamentul cu tetracicline se administrează cu cel puțin 3 ore înainte.

Nu se asociază în tratamentul cu levodopa.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.


MAI POTI CITI