BONGEN MEGA păreri forumuri suplimente pentru articulații sănătoase. Rezumat prospect, mod de administrare.

Distribuție păreri fiole BONGEN MEGA, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune suplimente pentru sănătatea articulațiilor:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,51

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În medie, opiniile despre suplimentul BONGEN MEGA fiole de la NATURPHARMA sunt bune, ele exprimând încrederea și anticiparea celor care au folosit acest produs.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

bongen mega fiole pareri forum dureri articulare

Ce este BONGEN MEGA fiole și pentru ce se utilizează

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a: vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, pielii și dinților. 

Vitamina D contribuie la: absorbția/ utilizarea normală a calciului și a fosforului, menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, menținerea funcției normale a sistemului muscular. 

Magneziul contribuie la: funcționarea normală a sistemului muscular, sinteza normală a proteinelor, echilibrul electrolitic. 

Magneziul și Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și dinților. 

Magneziul, Acidul folic, Vitamina D și Vitamina B12 contribuie la procesul de diviziune celulară. 

Riboflavina, Seleniul, Vitamina E și Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

Acidul folic, Seleniul, Vitamina B6, Vitamina B12, Vitamina C și Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. 

Acidul folic, Magneziul, Niacina, Riboflavina, Vitamina B6, Vitamina B12 și Vitamina C contribuie la reducerea oboselii și extenuării. 

Magneziul, Niacina, Riboflavina, Tiamina, Vitamina B6, Vitamina B12 și Vitamina C contribuie la: metabolismul energetic normal, funcționarea normală a sistemului nervos. 

În plus, Riboflavina și Niacina contribuie la menținerea sănătății pielii. 

Compoziție BONGEN MEGA per fiolă:

Colagen hidrolizat - 1000 mg
 
Vitamina C (acid L-ascorbic, Extract de Măceș) - 600 mg

Magneziu - 58 mg 

Acid hialuronic - 50 mg

Extract de Bambus, din care Siliciu - 15 mg

Vitamina E - 15 mg

Vitamina B3 - 10 mg

Vitamina B6 - 4 mg

Vitamina B1 - 3 mg

Vitamina B2 - 3 mg

Acid folic - 300 µg

Seleniu - 15 µg

Vitamina D3 - 10 µg

Vitamina B12 - 6 µg

Mod de administrare BONGEN MEGA

1 fiolă pe zi înainte de micul dejun. 

A se agita înainte de utilizare. 

Pentru un efect optim se recomandă  consumarea produsului timp de 3-6 luni.

BONGEN MEGA reacții adverse și contraindicații

A nu se utiliza în timpul sarcinii, alăptării și a copiilor sub 6 ani. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. 

A nu se utiliza de către persoanele alergice la pește. Contraindicat persoanelor cu intoleranță la fructoză.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. 

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Produsul este doar pentru băut! Vitamina C in exces poate avea efect laxativ.


MAI POTI CITI